search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:20
MENU CLOSE

Πέθανε πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός στα 43 της χρόνια (Photos)

17.06.2016 13:15
Πέθανε πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός στα 43 της χρόνια (Photos) - Media

Σαν «κεραυνός εν αιθρία», έπεσε στον κόσμο του θεάματος, ο θάνατος της πανέμορφης ηθοποιού με το αγγελικό πρόσωπο.

 

Σαν «κεραυνός εν αιθρία», έπεσε στον κόσμο του θεάματος, ο θάνατος της πανέμορφης ηθοποιού με το αγγελικό πρόσωπο.

Η δημοφιλής ηθοποιός, Γεωργία Αποστόλου, άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 43 ετών, το απόγευμα της Κυριακής από ανακοπή καρδιάς.

Η γλυκιά φιγούρα της Γεωργίας, «έφυγε» από τη ζωή, βυθίζοντας συγγενείς και φίλους στο πένθος.

Η ίδια είχε εγκαταλείψει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και είχε αφοσιωθεί στο Θεό.

Κυκλοφορούσαν φήμες που την ήθελαν να έχει γίνει μοναχή, ωστόσο τόσο η ίδια όσο και η μητέρα της είχαν διαψεύσει τα περί μοναχισμού.

«Οχι, δεν εξαφανίστηκα, ούτε κρύφτηκα από κανέναν. Τη δουλειά μου την άφησα γιατί δεν την αγαπούσα πια. Και όταν δεν αγαπάς κάτι, δεν μπορείς να το υποστηρίξεις. Καταπιέζεσαι. Η Εκκλησία με στήριξε να ασκήσω το επάγγελμα του ηθοποιού για δεκατρία συναπτά έτη. Αλλιώς θα τα είχα παρατήσει πολύ νωρίτερα» έχει δηλώσει χαρακτηριστικά για την απόφασή της να σταματήσει να εργάζεται ως ηθοποιός.

Ο πατέρα της ηθοποιού Νίκος Αποστόλου, συγκλονισμένος αναφέρει ότι: «η Γεωργία είχε αδυνατίσει υπερβολικά πολύ τον τελευταίο καιρό, υποσιτιζόταν, και το μόνο που την ενδιέφερε ήταν η ενασχόληση της με την εκκλησία». 

«Για μένα δεν πέθανε.Έκανε φτερά και έγινε άγγελος, ψηλά στον ουρανό. Η Γεωργία ήταν η μεγάλη μου αδυναμία, δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω αυτό που συνέβη. Δεν της άρεσε αυτός ο κόσμος», είπε στο protothema.gr ο πατέρας της Γεωργίας. «Η κόρη μου ήταν πολύ της θρησκείας, αυτή η εμμονή της την έφαγε.Τον τελευταίο καιρό είχε μείνει μισή. Υποσιτιζόταν. Δεν έτρωγε καθόλου .Είχε αφιερώσει τα τελευταία χρόνια τη ζωή της στο να βοηθά τους αδύναμους. Είχε ρίξει όλη της την προσοχή εκεί», εξομολογείται ο δύστυχος πατέρας της.

Η κηδεία της Γεωργίας Αποστόλου τελέστηκε την επόμενη μέρα, στο νεκροταφείο Σχιστού.

Αυτές είναι οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες της ηθοποιού, τις οποίες είχε αναρτήσει ο φίλος και συνάδελφος της, Αντρέας Κωνσταντινίδης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:20