search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:45
MENU CLOSE

Οριστικά εκτός Ευρώπης ο Πανιώνιος – Στη θέση του ο ΠΑΣ

17.06.2016 13:35
UEFA all time ranking: 23ος ο Ολυμπιακός, 29ος ο Παναθηναϊκός - Media

 

Αρνητική είναι η τελική απόφαση της UEFA για τη συμμετοχή του Πανιωνίου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που σημαίνει ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πάρει μέρος στην κλήρωση της Δευτέρας!

Η αρμόδια επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας άναψε… κόκκινο στον Πανιώνιο για την ευρωπαϊκή συμμετοχή του κάτι που σημαίνει ότι ο ΠΑΣ παίρνει τη θέση του στην κλήρωση της Δευτέρας!

Ωστόσο, η διοίκηση των κυανέρυθρων κατάφερε να πετύχει υπέρ της μια σημαντική απόφαση, η οποία αφορά στην κατάργηση της αρχικής απόφασης της UEFA για την τριετή επιτήρηση του συλλόγου, έτσι όταν ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών από τον Ερασιτέχνη στην τωρινή ΠΑΕ θα μπορεί να διεκδικήσει την ευρωπαϊκή συμμετοχή της την επόμενη σεζόν.

Επιπλέον, ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης θα μπορεί από φέτος να πραγματοποιήσει κανονικά μεταγραφές χωρίς περιορισμό, για πρώτη φορά μετά από μια πενταετία.

 

Πηγή: SDNA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:41