search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:44
MENU CLOSE

Η αθώα(;) κίνηση της πανέμορφης παρουσιάστριας που προκάλεσε εμφράγματα στον ανδρικό πληθυσμό (Video)

17.06.2016 14:45
Η αθώα(;) κίνηση της πανέμορφης παρουσιάστριας που προκάλεσε εμφράγματα στον ανδρικό πληθυσμό (Video)  - Media

Ήταν όρθια και παρουσίαζε τα αθλητικά. Δίπλα της βρισκόταν ο συμπαρουσιαστής της. Φορούσε ένα μαύρο αέρινο φόρεμα. Κάποια στιγμή έκανε μια κίνηση που προκάλεσε εμφράγματα.

 

 

Ήταν όρθια και παρουσίαζε τα αθλητικά. Δίπλα της βρισκόταν ο συμπαρουσιαστής της. Φορούσε ένα μαύρο αέρινο φόρεμα. Κάποια στιγμή έκανε μια κίνηση που προκάλεσε εμφράγματα.

Η πανέμορφη Αλίνα Μόινε έχει ρίζες από την Αργεντινή. Είναι παρουσιάστρια των αθλητικών στην εκπομπή του Fox News. Στη δουλειά της λένε πως τα καταφέρνει μια χαρά. Η Αλίνα είναι ψηλή, είναι ξανθιά και έχει ένα πανέμορφο λεπτό και γυμνασμένο ποθητό κορμί.

Η Αλίνα βγήκε λοιπόν στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Fox για να παρουσιάσει ένα ρεπορτάζ που έκανε για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Το φόρεμα της έκοβε την ανάσα. Όλο χάρη η Αλίνα ξεκίνησε να μιλάει. Ο συμπαρουσιαστής δίπλα της κοιτάζει την κάμερα και σχολιάζει.

Κάποια στιγμή και εκεί που κανείς δεν το περιμένει, ή Αλίνα πιάνει το φόρεμα της και το… σηκώνει. Αποκαλύπτει το εσώρουχο της τους γυμνασμένους γλουτούς της και την επίπεδη κοιλιά της. Όλοι τα έχασαν, εκτός από τον παρουσιαστή ο οποίος μάλλον δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί και συνέχισε να σχολιάζει.

Το βίντεο έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου αν και είναι πολλοί εκείνοι που υποστηρίζουν, πως η κίνηση της να αποκαλύψει το εσώρουχο της δεν ήταν αυθόρμητη, αλλά έγινε εσκεμμένα για να ανεβάσει τη θεαματικότητα της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:43