search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:22
MENU CLOSE

Οργή της Ένωσης Εισαγγελέων για τις δηλώσεις Πολάκη: Είναι προσβολή για τους Έλληνες δικαστές (Video)

18.06.2016 08:31
Οργή της Ένωσης Εισαγγελέων για τις δηλώσεις Πολάκη: Είναι προσβολή για τους Έλληνες δικαστές (Video) - Media

 

Καταδίκασε ο πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Δημήτρης Ασπρογέρακας τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για τους δικαστές, ενώ ζήτησε την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Ασπρογέρακας σημείωσε ότι: «Τους υπουργούς διορίζει και παύει ο Πρωθυπουργός άρα εκείνος έχει την αρμοδιότητα να ζητήσει από τον κ. Πολάκη την ανάκληση της δήλωσής του».

«Είναι βαριά η καταγγελία και χρήζει άμεσης διερεύνησης. Την Τρίτη έχει υποχρέωση ο κ. υπουργός να παραθέσει όλα τα στοιχεία, να δώσει ονόματα και υποθέσεις, ό,τι έχει στα χέρια του» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων προσθέτοντας ότι «είναι προσβολή για τους Έλληνες δικαστές».

Σημείωσε επίσης ότι η δεύτερη δήλωση του κ. Πολάκη ήταν χειρότερη από την πρώτη που έκανε καθώς ουσιαστικά στηρίζει την πρώτη. «Διεκδικούμε το δικαίωμα μας να κυκλοφορούμε στην κοινωνία αξιοπρεπείς και έντιμοι μακριά από τέτοιους είδους σκιές» επισήμανε ο κ. Ασπρογέρακας.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10