search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:19
MENU CLOSE

Μανωλάδα: Πρόβατο σκότωσε 34χρονη

18.06.2016 11:48
Μανωλάδα: Πρόβατο σκότωσε 34χρονη  - Media

Μια 34χρονη από την Πάτρα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο που συνέβη στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, όταν προσπάθησε να αποφύγει πρόβατο που βρισκόταν στη μέση του δρόμου. 

 

Μια 34χρονη από την Πάτρα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο που συνέβη στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, όταν προσπάθησε να αποφύγει πρόβατο που βρισκόταν στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με το ilialive.gr το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, στις 5.40 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο 41,5ο χλμ της ΕΟ Πατρών – Πύργου. Η άτυχη γυναίκα οδηγούσε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ακόμα τρία άτομα, όταν συνειδητοποίησε ότι ένα πρόβατο βρισκόταν στο δρόμο τους και προσπάθησε να το αποφύγει.

Η οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός της που ανετράπη και σύρθηκε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε χαντάκι και να βρει η 34χρονη ακαριαίο θάνατο. 

Οι επιβαίνοντες απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Κέντρο Υγείας Βάρδας και στο Γ.Ν. Πύργου. Η άτυχη γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα, υπήκοος Αλβανίας, πήγαινε για μεροκάματο ως μικροπωλήτρια στη λαϊκή αγορά. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν η 39χρονη αδερφή της, ο 12χρονος γιος της, και ένας 24χρονος. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:18