search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:08
MENU CLOSE

Ο Μαραντόνα δηλώνει: Θα έριχνα βόμβα στην FIFA για να αρχίσουν από την αρχή

18.06.2016 14:46
Ολόκληρος ο αγώνας με το «χέρι του Θεού» στο ERTFLIX - Media

Ο θρυλικός  Αργεντίνος ποδοσφαιριτής Ντιέγκο Μαραντόνα συνεχίζει να μιλά και να προκαλεί συζητήσεις με τα όσα δηλώνει..

 

Ο θρυλικός  Αργεντίνος ποδοσφαιριτής Ντιέγκο Μαραντόνα συνεχίζει να μιλά και να προκαλεί συζητήσεις με τα όσα δηλώνει..

Ο Μαραντόνα σε συνέντευξη που παραχώρησε δεν δίστασε να δηλώσει πως «FIFA και AFA (ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αργεντινής) χρειάζονται δυναμίτη ώστε να διαλυθούν και να αρχίσουν πάλι από το μηδέν»

Εξέφρασε τις απόψεις του σχετικά με τη σύγκρουση της AFA (ομοσπονδία της Αργεντινής), ασκώντας έντονη κριτική στον  Χούλιο Γκορντόνα και τον Γιόζεφ Μπλάτερ, ενώ εξήγησε τις πρόσφατες δηλώσεις του σχετικά με Λιονέλ Mέσι, στην συνομιλία που είχε με τον Πελέ. 

 «Συμφωνώ με αυτό που είπε ο Ντ’ Ονόρφιο, πως θα έπρεπε να βάλει μια βόμβα στην AFA και να αρχίσει από το μηδέν. Η AFA είναι ένα σπίτι για τον λαό, δεν έχει τίποτα. Θα πρέπει να γίνουν πολλές συζητήσεις και να βρούμε τον καλύτερο τρόπο ώστε μα ξεφύγουμε από αυτές τις καταστάσεις και να έχουμε έναν πρόεδρο», ανέφερε ο Μαραντόνα, που τόνισε σχετικά με τον Μέσι: «Το παιδί έχει την προσωπικότητα που έχει. Κάποιοι θέλουν να προκαλέσουν ένα ανταγωνισμό μεταξύ Μαραντόνα και Μέσι. Πρόκειται για ένα βάρβαρο παιδί. Έχουμε μιλήσει πολύ στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν με εκπλήσσει τι κάνει. Ο Λιονέλ είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς». 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:08