search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:49
MENU CLOSE

Το σπαραχτικό αντίο της Κιμ Κοξ στην αδερφή της (Video)

18.06.2016 15:57
Το σπαραχτικό αντίο της Κιμ Κοξ στην αδερφή της (Video) - Media

Η δολοφονία της βουλευτού των Εργατικών Τζο Κοξ συγκλόνισε τόσο την βρετανική κοινωνία όσο και την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Η δολοφονία της βουλευτού των Εργατικών Τζο Κοξ συγκλόνισε τόσο την βρετανική κοινωνία όσο και την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Μέλη της οικογένειά της επισκέφτηκαν το σημείο της στιγερής δολοφονίας της 41χρονης βουλευτού, ώστε να αποτίσουν φόρο τιμής  στην κόρη, στην αδερφή, στον εξαιρετικό άνθρωπο που ήταν η Τζο Κοξ.

Μιλώντας στον κόσμο που είχε μαζευτεί καθώς και στα μέσα ενημέρωσης η αδερφή της Κοξ με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε  την εκλιπούσα Τζο ως «τέλειο άνθρωπο», ως έναν  άνθρωπο «που έκανε μια πραγματική διαφορά στον κόσμο» ενώ χαρακτήρισε την Τζο ως το στήριγμα της οικογένειας σε δύσκολες στιγμές.

«Η Τζο θα ήθελε να επικεντρωθούμε στο τι μας ενώνει, όχι στο τι μας χωρίζει. Θα συνεχίζει να ζει μέσα από το καλό που κάνουν όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο» είπε ηαδερφή της μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:48