search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:48
MENU CLOSE

Πανούσης για Πολάκη: Οι μαγκιές βλάπτουν τη δικαιοσύνη

19.06.2016 07:49
Αν. Πανούσης: Κρίσιμη η σωστή εφαρμογή του νέου Πτωχευτικού Κώδικα - Media

Μύδρους κατά του Παύλου Πολάκη αναφορικά με τις δηλώσεις του για τη δικαιοσύνη εξαπέλυσε ο καθηγητής Εγκληματολογίας και πρώην υπουργός, Γιάννης Πανούσης. 

 

Μύδρους κατά του Παύλου Πολάκη αναφορικά με τις δηλώσεις του για τη δικαιοσύνη εξαπέλυσε ο καθηγητής Εγκληματολογίας και πρώην υπουργός, Γιάννης Πανούσης.

Μιλώντας στο Μega, ο κ. Πανούσης επισήμανε: «Η Δικαιοσύνη δεν είναι εργαλείο για σκάνδαλα ούτε για τη διαμόρφωση πολιτικού κλίματος». «Η Δικαιοσύνη επηρεαζόταν εδώ και χρόνια», σημείωσε, όμως «άλλο επηρεάζομαι και άλλο βάζω σε πλαίσιο αντιθεσμικής λειτουργίας. Ούτε με καταγγελτικό λόγο πρέπει να γίνεται αυτό, ούτε με παιχνίδια πίεσης δικαστών», τόνισε.

«Ή είσαι μάγκας ή δεν είσαι»

Σχολιάζοντας τα λεγόμενα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, ο κ. Πανούσης ανέφερε: «Είναι ένα είδος μαγκιάς που δεν φτάνει στο όριό της». «Αν το πιστεύεις, προχώρα το μέχρι το τέρμα. Ή είσαι μάγκας, ή δεν είσαι. Αυτές οι μαγκιές για να δημιουργήσεις ένα κλίμα βλάπτουν τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία. Αν ο πολίτης δεν πιστέψει στη δικαιοσύνη σε αυτή την κρίση σε τι θα πιστέψει; Στην αυτοδικία;».

«Μετατρέπεται σε τζάμπα μαγκιά. Δεν είναι ο πρώτος, πολλοί κάνουν δηλώσεις και μετά τις μαζεύουν. Η κυβέρνηση έδειξε από την πρώτη στιγμή έχει εχθρό το 65% του λαού. Κανάλια, πανεπιστήμια, διανοούμενος. Είναι κακή αντίληψη. Είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, όχι αυτών που την ψήφισαν», σχολίασε.

«Εγώ δεν βλέπω κάθαρση»

Επανερχόμενος στα λεγόμενα Πολάκη, που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, είπε: «Αν το πιστεύεις, προχώρα σε κάθαρση. Εγώ δεν βλέπω κάθαρση. Δημιουργείται μία καινούρια ελίτ που δεν την περιμένεις από την αριστερά. Καταγγέλλεις έναν εκδότη με 1.000 αμαρτίες και καλύπτεις άλλον με 2.000 αμαρτίες. Αυτό δεν είναι ηθικό πλεονέκτημα».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:45