search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:06
MENU CLOSE

«Καλωσορίσατε» στο καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο (Photos)

19.06.2016 12:33
«Καλωσορίσατε» στο καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο (Photos) - Media

Στην Ευρώπη βρίσκονται τα μισά από τα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο για το 2016, σύμφωνα με τη διάσημη λίστα «50 Best». 

 

Στην Ευρώπη βρίσκονται τα μισά από τα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο για το 2016, σύμφωνα με τη διάσημη λίστα «50 Best». 

Η Osteria Francescana, του σεφ Μάσιμο Μποτούρα, στη Μόδενα της Ιταλίας, ανακηρύχθηκε το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο για το 2016 σε τελετή στη Νέα Υόρκη.

Ο Μάσιμο Μποτούρα, που πέρυσι κατείχε τη δεύτερη θέση στη λίστα των «50 Best», εκθρονίζει το ισπανικό εστιατόριο «El Celler se Can Roca» στη Χερόνα της Καταλονίας, που περνά στη δεύτερη θέση.

Το νεοϋορκέζικο εστιατόριο «Eleven Madison Park» καταλαμβάνει την τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, το περουβιανό «Central» έρχεται τέταρτο, το δανέζικο «Noma» 5ο και το γαλλικό «Mirazur» στο Μαντόν, 6ο.

Πηγή: perierga.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:06