search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:26
MENU CLOSE

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν κατεδάφισε χωριό γιατί…του θύμιζε τον θείο του

19.06.2016 13:54
Ο Κιμ «βρυχάται» και πάλι: Κατασκευάζει υποβρύχια με δυνατότητα εκτόξευσης βαλλιστικών πυραύλων - Media

Μετά τη διάψευση της είδησης του θανάτου του Κιμ Γιονγκ Ουν κατα τη διάρκεια επίθεσης, ένα νέο γεγονός είδε το φώς της δημοσιότητατας.

Μετά τη διάψευση της είδησης του θανάτου του Κιμ Γιονγκ Ουν κατα τη διάρκεια επίθεσης, ένα νέο γεγονός είδε το φώς της δημοσιότητατας.  Αυτή τη φορά πληροφορούμαστε πως ο ηγέτης της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν αποφάσισε να κατεδαφίσει ένα χωριό στη Βόρειο Κορέα. Ο λόγος; Του θύμιζε τον θείο του τοn οποίο εκτέλεσε πριν από λίγους μήνες.

Οσο απίστευτό και να ακούγεται, ο ηγέτης της Βορείου Κορέας αποφάσισε να κατεδαφίσει την «μικρή Πιονγιανγκ» όπως αποκαλείται το χωριό καθότι ήταν έργο του θείου το και δεν ήθελε τίποτα να του θυμίζει τον «αποτυχημένο» θείο του.

Το χωριό της «μικρής Πιονγιανγκ» ήταν ένα ζωντανό θεματικό παραδοσιακό πάρκο, το οποίο είχε κτίρια μιατούρες της πρωτεύουσας της χώρας. Όπως αναφέρουν μέσα ενημέρωσης εδώ και έναν μήνα ακούγονται εκρήξεις στην περιοχή, με τις φήμες να θέλουν το χωριό να κατεδαφίζεται σταδιακά ώστε ο Κιμ Γιονγκ Ουν να μην θυμάται τον θείο του που ο ίδιος θεωρεί απόβρασμά και αποτυχημένο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:26