search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:13
MENU CLOSE

Αντζελίνα Τζολί: Κανένα από τα παιδιά μου δεν θέλει να γίνει ηθοποιός

19.06.2016 13:56
Η Αντζελίνα Τζολί αναπολεί τα εφηβικά της χρόνια: Έβαφα τα μαλλιά μου μπλε με μαρκαδόρους - Media

Για τα παιδιά της και τις ενασχολήσεις τους μίλησε η γνωστή ηθοποιός και πρέσβειρα του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, Αντζελίνα Τζολι, η οποία έγινε για λίγο και ραδιοφωνική παραγωγός. 

 

Για τα παιδιά της και τις ενασχολήσεις τους μίλησε η γνωστή ηθοποιός και πρέσβειρα του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, Αντζελίνα Τζολι, η οποία έγινε για λίγο και ραδιοφωνική παραγωγός.

Στα πλαίσια ραδιοφωνικής εκπομπής στο BBC Radio 4, η περιστασιακή παραγωγός Τζολί αναφέρθηκε στα χόμπι και τις ενασχολήσεις των παιδιών της.

“Όλα τους μαθαίνουν και από μία ξένη, διαφορετική γλώσσα” αποκάλυψε η Τζολί στο BBC Radio 4. “Όταν τους ρώτησα τι θα ήθελαν να μάθουν η Shi (Σιλό Νουβέλ Τζολί Πιτό) μαθαίνει Khmai, μια διάλεκτο από την Καμπότζη, ο Pax (Παξ Τιέν Τζολί Πιτ) αφοσιώνεται στα Βιετναμέζικα, ο Mad (Μάντοξ Τσιβάν Τζολί Πιτ) έχει προτιμήσει Γερμανικά και Ρωσικά, η Ζ (Ζαχάρα Μάρλει Τζολί Πιτ) μιλάει Γαλλικά, η Vivienne (Βίβιεν Μαρσελίν Τζολί Πιτ) πραγματικά θέλει να μάθει Αραβικά και ο Knox (Νοξ Λεόν Τζολί Πιτ) μαθαίνει τη νοηματική γλώσσα” συμπλήρωσε.

“Αυτό υποθέτω σημαίνει πολύ απλά ότι δεν γνωρίζω ποιά είναι τα παιδιά μου μέχρι να μου δείξουν τα ίδια τι είναι και αυτό που θέλουν να γίνουν” πρόσθεσε και σημείωσε ότι κανένα από τα παιδιά της, ηλικίας από 7 έως 14 ετών, δεν θέλουν να γίνουν ηθοποιοί. Ενώ, αντίθετα όλα ανεξαιρέτως εκτιμούν την τέχνη της μουσικής. “Τους ενδιαφέρει πολύ” αποκάλυψε και διευκρίνισε ότι ο Mad δείχνει ενδιαφέρον για την τέχνη και την τεχνική του μοντάζ και ο “Pax αγαπάει τη μουσική και το deejaying” πρόσθεσε.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15