search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:39
MENU CLOSE

Διαλύθηκε το κοινοβούλιο στην Κροατία-Πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο

20.06.2016 13:55
Διαλύθηκε το κοινοβούλιο στην Κροατία-Πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο - Media

Μετά από εβδομάδες  σε πολιτικό αδιέξοδο οι βουλευτές στο Ζάγκρεμπ ψήφισαν υπέρ της διάλυσης του κοινοβουλίου με την πλειοψηφία 137 ψήφων. 

Μετά από εβδομάδες  σε πολιτικό αδιέξοδο οι βουλευτές στο Ζάγκρεμπ ψήφισαν υπέρ της διάλυσης του κοινοβουλίου με την πλειοψηφία 137 ψήφων. 

Ο Πρόεδρος της Βουλής Zeljko Reiner επιβεβαίωσε ότι η διάλυση του κοινοβουλίου.  « Η απόφαση θα τεθεί σε ισχύ τον Ιούλιο», μετά τη διάλυση, νέες εκλογές θα πρέπει να διεξαχθούν 60 ημερών.Οι εκλογές αναμένεται να διεξαχθούν στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η ψηφοφορία της Δευτέρας ήρθε λίγες μέρες μετά από την έγκριση της πρόταση μομφής κατά του απερχόμενου Πρωθυπουργού Tihomir Oreskovic από τον κυβερνητικό συνασπισμό μεταξύ του κόμματος της Κροατικής Δημοκρατικής Ένωσης (HDZ) και του κόμματους  Οι Περισσότεροι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:37