search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:57
MENU CLOSE

Πάτρα: Πυρκαγιά σε πολυκατοικία- Τρία άτομα απεγκλώβισε η πυροσβεστική

21.06.2016 05:20
Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Φωτιά σε βιοτεχνία κεριών στον Ταύρο - Media

Τρόμος χθες το βράδυ στην Πάτρα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε υπόγειο πολυκατοικίας με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν ένοικοι και να χρειαστεί παρέμβαση της πυροσβεστικής. 

 

Τρόμος χθες το βράδυ στην Πάτρα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε υπόγειο πολυκατοικίας με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν ένοικοι και να χρειαστεί παρέμβαση της πυροσβεστικής. 

Η φωτιά εκδηλώθηκε, από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, λίγο μετά τις 21:30 και στην περιοχή της οδού Έλληνος Στρατιώτου, όπου βρίσκεται η πολυκατοικία, έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα και ένα κλιμακοφόρο, προκειμένου να παράσχει βοήθεια στους ενοίκους. 

Όμως οι περισσότεροι ένοικοι βγήκαν μόνοι τους από την πολυκατοικία, έκτος από τρία άτομα, τα οποία χρειάστηκαν την βοήθεια των πυροσβεστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο από τους απεγκλωβισθέντες διακομίστηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, επειδή αντιμετώπιζαν αναπνευστικά προβλήματα. 

Στο μεταξύ, οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά, πριν εξαπλωθεί σε άλλους χώρους της πολυκατοικίας. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:45