search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:00
MENU CLOSE

O Βαρουφάκης στις Βρυξέλλες για τον …Ασάνζ- Θα γράψει βιβλίο για τις περσινές του εμπειρίες

21.06.2016 05:56
O Βαρουφάκης στις Βρυξέλλες για τον ...Ασάνζ- Θα γράψει βιβλίο για τις περσινές του εμπειρίες - Media

Σε εκδήλωση με αφορμή τα τέσσερα χρόνια εγκλεισμού του Τζούλιαν Ασάνζ στην πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο και τίτλο «Πρώτα ήρθαν για τον Ασάνζ» παρευρέθη ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης. 

 

Σε εκδήλωση με αφορμή τα τέσσερα χρόνια εγκλεισμού του Τζούλιαν Ασάνζ στην πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο και τίτλο «Πρώτα ήρθαν για τον Ασάνζ» παρευρέθη ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης. Ο κ.Βαρουφάκης ήταν ένας εκ των τριών βασικών ομιλητών της εκδήλωσης ως εκπρόσωπος της πολιτικής του κίνησης DiEM25. 

Μιλώντας στην εκδήλωση ο Γιάνης Βαρουφάκης μεταξύ άλλων ανέφερε ότι o κόσμος κυβερνάται από “ολίγους” οι οποίοι ξέρουν πραγματικά τι συμβαίνει και ο Ασάνζ αντιμετωπίζει ποινικές διώξεις, επειδή έδειξε στον υπόλοιπο κόσμο τι πραγματικά συμβαίνει.

Πρόσθεσε επίσης πως “είτε θα έχουμε μια δημοκρατική ομοσπονδιακή Ευρώπη είτε το σενάριο μας θα είναι η δυστοπία”. “Η πολιτική κίνηση DiEM25 δεν είναι ανταγωνιστική σε άλλα πολιτικά κινήματα ή κόμματα. Είναι σημαντικό για εμάς να έχει διεθνή ρόλο” κατέληξε ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Λίγες ώρες αργότερα ο Γιάνης Βαρουφάκης χαλαρώνοντας σε μπαρ των Βρυξελλών εξέφρασε την πρόθεση του να γράψει νέο βιβλίο με θέμα όλα όσα έζησε και στα οποία πρωταγωνίστησε στη διάρκεια του περσινού καλοκαιριού.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:00