search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 21:29
MENU CLOSE

Υπέρμαχος του Bremain ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

21.06.2016 09:04
Τρυφερές στιγμές για τον Ντέιβιντ και τη Βικτώρια Μπέκαμ μπροστά στα φλας των φωτογράφων (Photo) - Media

Με μια δήλωση του ο πασίγνωστος πρώην ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκάλυψε πως υποστηρίζει το Bremain, δηλαδή την παραμονή της Μεγάλης Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Με μια δήλωση του ο πασίγνωστος πρώην ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκάλυψε πως υποστηρίζει το Bremain, δηλαδή την παραμονή της Μεγάλης Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Μπέκαμ υποστήριξε πως ««Παθιάζομαι για τη χώρα μου και πιστεύω ακράδαντα πως ό,τι και να γίνει στο δημοψήφισμα της Πέμπτης θα παραμείνουμε Μεγάλοι. Η κάθε πλευρά έχει δικαίωμα να εκφέρει την άποψη της και αυτό θα πρέπει πάντα να γίνεται σεβαστό, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.
Έπαιξε τα καλύτερα μου χρόνια στην ομάδα που υποστήριζα από μικρός, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μεγάλωσα με έναν κορμό σπουδαίων Βρετανών παικτών όπως ο Ράιαν Γκιγκς, ο Πολ Σκόουλς, ο Νίκι Μπατ και τα αδέλφια Νέβιλ. Μαζί είχαμε και αρκετούς ώριμους Βρετανούς όπως ο Γκάρι Πάλιστερ, ο Στιβ Μπρους και ο Πολ Ινς.
Αυτή η ομάδα θα μπορούσε να είχε κατακτήσει κάποια τρόπαια αλλά ήμασταν πολύ καλύτεροι χάρις σε ένα Δανό τερματοφύλακα, τον Πέτερ Σμάιχελ, την ηγεσία ενός Ιρλανδού, του Ρόι Κιν και την κλάση ενός Γάλλου, του Έρικ Καντονά.
Ήμουν επίσης αρκετά τυχερός ώστε να αγωνιστώ αλλά και να ζήσω στη Μαδρίτη, το Παρίσι και τη Ρώμη, έχοντας συμπαίκτες από όλη την Ευρώπη και τον κόσμο. Αυτές οι σπουδαίες ευρωπαϊκές πόλεις υποδέχθηκαν εμένα και την οικογένεια μου και μας επέτρεψαν να ζήσουμε την ξεχωριστή κουλτούρα τους.
Ζούμε σε ένα ζωηρό και συνδεδεμένο κόσμο όπου όσο είμαστε όλοι μαζί είμαστε δυνατοί. Για τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα παγκόσμια προβλήματα όλοι μαζί. Για αυτούς τους λόγους, υποστηρίζω την παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση».
.

Ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, ο Ντέιβιντ Κάμερον, καλωσόρισε θερμά την αρωγή του Μπέκαμ στον αγώνα του κατά ενός ενδεχόμενου Brexit.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24