search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:59
MENU CLOSE

Προτιμήσεις Πούτιν και Ρέντσι για Πρόεδρο των ΗΠΑ

21.06.2016 10:26

Στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ με θέμα «Αξιοποιώντας τη Νέα Οικονομική Πραγματικότητα» και την Παρασκευή, σε μια κατάμεστη αίθουσα, οι κ.κ. Πούτιν και Ρέντσι εκφράστηκαν δημοσίως για τις προσωπικές τους προτιμήσεις στο πρόσωπο του επόμενου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών 

 

Στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ με θέμα «Αξιοποιώντας τη Νέα Οικονομική Πραγματικότητα» και την Παρασκευή, σε μια κατάμεστη αίθουσα, οι κ.κ. Πούτιν και Ρέντσι εκφράστηκαν δημοσίως για τις προσωπικές τους προτιμήσεις στο πρόσωπο του επόμενου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών που θα προκύψει από τις εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου και θα διαδεχθεί τον απερχόμενο κ. Μπαράκ Ομπάμα.

Όπως σημειώνει στο σχετικό της άρθρο στο CNBC η δημοσιογράφος κ. Katy Barnato http://www.cnbc.com/2016/06/17/putin-renzi-drop-hints-on-thier-choices-for-us-president.html ο Ιταλός Πρωθυπουργός κ. Ματέο Ρέντσι δήλωσε πως ελπίζει ο επόμενος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών να είναι «Κυρία Πρόεδρος», αναφερόμενος, φυσικά, στην υποψήφια των Δημοκρατικών κ. Χίλαρι Κλίντον.

Με τη σειρά του ο Ρώσος Πρόεδρος κ. Βλαντίμιρ Πούτιν, σημειώνοντας ότι ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος κ. Ντόναλντ Τραμπ επιθυμεί να αποκαταστήσει τις σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας, δήλωσε ότι «αυτό δεν είναι κακό, εμείς το χαιρετίζουμε…».

 

*O Γιώργος Πιπερόπουλος είναι συνταξιούχος καθηγητής του Παν. Μακεδονίας, Επισκέπτηςκαθηγητής στο City College, Dept of Business and Economics, Sheffield University International Faculty και Επισκέπτης καθηγητής στο Business School, Newcastle University

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:59