search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:12
MENU CLOSE

Το Brexit κερδίζει το Bremain στη χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας

21.06.2016 12:17
Το Brexit κερδίζει το Bremain στη χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας - Media

 

Μπορεί οι τελευταίες δημοσκοπήσεις να δείχνουν τους υποστηρικτές της παραμονής της Βρετανίας στην Ε.Ε. (Bremain) να υπερισχύουν των υποστηρικτών της εξόδου από την Ένωση (Brexit), ωστόσο τα στοιχεία από την προεκλογική εκστρατεία των δύο πλευρών δείχνουν ότι το στρατόπεδο του Brexit υπερίσχυσε κατά κράτος της πλευράς του Bremain.

Συγκεκριμένα, η Εκλογική Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα ότι οι οργανώσεις που διεξάγουν εκστρατεία για την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ε.Ε. ξεπέρασαν αυτές που διεξάγουν εκστρατεία για την παραμονή της χώρας σε όρους δωρεών που έλαβαν σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων έως την 9η Ιουνίου.

Νέα στοιχεία δείχνουν πως οι διάφορες οργανώσεις της εκστρατείας για την αποχώρηση συγκέντρωσαν συνολικά 3,6 εκατομμύρια στερλίνες από τις 13 Μαΐου έως τις 9 Ιουνίου, ενώ οι διάφορες οργανώσεις που έκαναν εκστρατεία για την παραμονή της χώρας στην ΕΕ έλαβαν 2,9 εκατ. στερλίνες.

Οι οργανώσεις που διεξάγουν εκστρατεία υπέρ της εξόδου της Βρετανίας από την 28μελή Ένωση στο δημοψήφισμα της Πέμπτης ξεπερνούν σταθερά τους αντιπάλους τους στην κούρσα για τη συγκέντρωση κεφαλαίων αφότου η Εκλογική Επιτροπή άρχισε να δημοσιοποιεί λεπτομέρειες για τα ποσά που έχουν συγκεντρωθεί από τον Φεβρουάριο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48