search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:45
MENU CLOSE

Σειρά έγινε ο γάμος Τζάκι – Ωνάση: Η Κέιτι Χολμς σπάει πιάτα! (Photos + Video)

21.06.2016 12:46
Σειρά έγινε ο γάμος Τζάκι - Ωνάση: Η Κέιτι Χολμς σπάει πιάτα! (Photos + Video) - Media

Η ιστορία της Τζάκι Κένεντι μετά τη δολοφονία του συζύγου της και προέδρου των ΗΠΑ, Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, εκτυλίσσεται στη νέα μίνι σειρά «The Kennedys: After Camelot».

 

Η ιστορία της Τζάκι Κένεντι μετά τη δολοφονία του συζύγου της και προέδρου των ΗΠΑ, Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, εκτυλίσσεται στη νέα μίνι σειρά «The Kennedys: After Camelot».

Ο ηθοποιός Αλεξάντερ Σίντιγκ υποδύεται τον Έλληνα εφοπλιστή, Αριστοτέλη Ωνάση, ενώ τον ρόλο της Τζάκι Κένεντι ενσαρκώνει η Κέιτι Χολμς.

Ειδικότερα, την προηγούμενη Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα για τον γάμο της Κένεντι με τον Ωνάση στο νησί του Σκορπιού. Το επειδόδιο με τον γάμο αναμένεται να προβληθεί στις ΗΠΑ στις αρχές του 2017.

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, η Κέιτι Χολμς σπάει πιάτα και χορεύει με τον μεγιστάνα.

Η σειρά είναι βασισμένη στο βιβλίο του Ράντι Ταραμπορέλι: «After Camelot: A personal history of the Kennedy Family 1968 to the presen». 

Η απίστευτη ιστορία της Τζάκι και του Ωνάση

Η Τζάκι Κένεντι και ο Αριστοτέλης Ωνάσης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 1968 στον Σκορπιό, πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του Αμερικανού Προέδρου.

Η αδερφή της Τζάκι Κένεντι, Λι Ραντζιβίλ, η οποία ήταν παντρεμένη με τον πρίγκιπα Στάνισλαβ Αλμπρεχτ Ραντζιβίλ, είχε έρθει κοντά με τον Αριστοτέλη Ωνάση και η οικογένειά της δεν ενέκρινε αυτή τη σχέση. Οπότε, έστειλαν τη Τζάκι να την μεταπείσει. Στο διάστημα αυτό, η Τζάκι ήρθε κοντά στον Έλληνα μεγιστάνα.

Ο γάμος της Τζάκι με τον Ωνάση προκάλεσε σοκ στην αμερικανική κοινωνία, καθώς ο μεγιστάνας θεωρούνταν αλαζόνας και παράτολμος. Φήμες αναφέρουν ότι η Τζάκι δεν είπε ποτέ στην αδερφή της ότι θα παντρευτεί τον Ωνάση και ότι ο Αριστοτέλης της το ανακοίνωσε, παρακαλώντας την να έρθει στο γάμο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:40