search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:22
MENU CLOSE

Κινέζος εκπαιδευτής… δέρνει εκπαιδευόμενους με χάρακα – Μπήκε σε διαθεσιμότητα (Video)

21.06.2016 13:19
Κινέζος εκπαιδευτής... δέρνει εκπαιδευόμενους με χάρακα - Μπήκε σε διαθεσιμότητα (Video) - Media

 

Tα social media φαίνεται ότι κοστίζουν τη δουλειά του σε υπερβολικά… αυστηρό Κινέζο εκπαιδευτή τραπεζικών υπαλλήλων, ο οποίος εμφανίζεται να βίντεο να τιμωρεί εκπαιδευόμενους, χτυπώντας τους με χάρακα!

Το βίντεο, το οποίο έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες, δείχνει τον τραπεζίτη να απευθύνεται με αυστηρό τόνο στους οκτώ εκπαιδευόμενους, ρωτώντας τους “Γιατί είστε οι τελευταίοι σήμερα;” και οι εκπαιδευόμενοι να φωνάζουν “Διότι δεν ξεπέρασα τον εαυτό μου”. Στη συνέχεια, ο εκπαιδευτής τους χτυπά με χάρακα, ενώ δημοσιογραφικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο σκληρός εκπαιδευτής κούρεψε “με την ψιλή” τα μαλλιά των τιμωρημένων!

Η τράπεζα έθεσε τον εκπαιδευτή καθώς και τα αρμόδια στελέχη της σε διαθεσιμότητα και ανακοίνωσε ότι θα ερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση, ενώ ο ίδιος ανέφερε ότι χρησιμοποιεί για χρόνια τη συγκεκριμένη μέθοδο εκπαίδευσης…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15