search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:05
MENU CLOSE

STAVENTO, Ανδριάνα ΜΠΑΜΠΑΛΗ – ROUS Live στο Θέατρο Βράχων

21.06.2016 13:40
STAVENTO, Ανδριάνα ΜΠΑΜΠΑΛΗ – ROUS Live στο Θέατρο Βράχων - Media

Η πιο κεφάτη και δροσερή συναυλία του καλοκαιριού έρχεται την Πέμπτη 14 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων με τους Stavento & Ανδριάνα Μπάμπαλη – Rous.

 

Η πιο κεφάτη και δροσερή συναυλία του καλοκαιριού έρχεται την Πέμπτη 14 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων με τους Stavento & Ανδριάνα Μπάμπαλη – Rous.

Οι STAVENTO μετά απο 11 χρόνια δισκογραφικής πορείας και αμέσως  μετά την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου με τίτλο «Ακόμα ονειρεύομαι» ανηφορίζουν στο Θέατρο Βράχων και παρουσιάζουν ένα μουσικό πρόγραμμα με όλες τις επιτυχίες που αγαπήσαμε, όπως «Πόσο ακόμα», «Πριν σε γνωρίσω», «Όμορφη», «Πηδάω τα κύματα», «Άσπρο πάτο», «Για σένα που λατρεύω», «Ήπια» αλλά και τραγούδια από τον νέο τους δίσκο, όπως «Το μαντήλι», «Νερό και χώμα», «Κάτω απ’ το πουκάμισό μου», «Ακόμα ονειρεύομαι»,  που έχουν ήδη ξεχωρίσει και έχουν δεκάδες χιλιάδες views στο YouTube.

Γι’ αυτό το καλοκαίρι μαζί τους η Σοφία Κουρτίδου.

Οι STAVENTO δημιουργήθηκαν το 2004 από τον Μιχάλη Κουϊνέλη (ΜΕΘΥΣΟΣ) και τον Βαγγέλη Γεωργατζή (ΕΥΟ). Έχουν κάνει περισσότερες από 900 συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ενώ τα συνολικά views τους στο youtube έχουν ξεπεράσει  τα 100.000.000. Έχουν συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες ερμηνευτές και συνθέτες. Ο Γιάννης Πάριος, η Ελένη Βιτάλη, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Κώστας Χατζής, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, ο Κώστας Τουρνάς, η Έλενα Παπαρίζου, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Χρήστος Δάντης είναι μερικοί απο αυτούς και φυσικά, στο «πλούσιο» βιογραφικό τους υπάρχει η συνεργασία τους με έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες ποιητές-στιχουργούς, τον Λευτέρη Παπαδόπουλο.

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Rous διαπιστώνοντας πως έχουν έναν κοινό μουσικό κώδικα, συνεχίζουν τις επιτυχημένες κοινές τους εμφανίσεις, παρουσιάζοντας ένα κεφάτο πρόγραμμα. Γεννημένοι τον ίδιο μήνα της ίδιας χρονιάς, με διαφορά ημερών, θυμούνται τις μουσικές καταβολές τους που τους έφεραν στο σήμερα. Από Τρύπες και Ξύλινα Σπαθιά μέχρι Νίκο Πορτοκάλογλου, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Νίκο Παπάζογλου και Σωκράτη Μάλαμα. Και φυσικά το δικό τους υλικό.

Από τo συντριπτικό χιτ «Εξαιρέσεις» του Ρους, το «Ένα Φιλί» που έγραψε για τη Χαρούλα Αλεξίου, το «Κόκκινο Φως», «Μαριονέττες», αλλά και τα τραγούδια της Μπάμπαλη «Μοίρα μου έγινες», «Δες καθαρά», «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου», «Γίνε κομμάτια» και τραγούδια από την τελευταία της δισκογραφική δουλειά, όπως «Τ’ ακουστικά», «Πέντε Βήματα», «Μεσοπέλαγα» που έχουν ξεχωρίσει.

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Rous, έχοντας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις από τη συνύπαρξή τους, μας παρουσιάζουν επίσης το νέο τους τραγούδι «Ούτε γι’ αστείο», που μόλις κυκλοφόρησε από την Feelgood και παρουσιάστηκε ζωντανά στη σκηνή του X FACTOR. Σε μουσική του ROUS και στίχους Γιάννη Γούνα, οι δύο ταλαντούχοι ερμηνευτές και τραγουδοποιοί καλωσορίζουν το καλοκαίρι με έναν ανάλαφρο και πολύ φρέσκο ήχο.

Stavento & Ανδριάνα Μπάμπαλη – Rous σε μια μεγάλη διπλή συναυλία στο θέατρο Βράχων, την Πέμπτη 14 Ιουλίου.

Εισιτήρια:

8 ευρώ (περιορισμένος αριθμός)

10 ευρώ (προπώληση), 12 ευρώ (είσοδος)

 

Κρατήσεις – αγορά εισιτηρίων:

Στο τηλέφωνο 211 1000 365 & www.ticket365.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:05