search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:46
MENU CLOSE

Πυρ κατά βούληση από Χίλαρι: Βασιλιάς του χρέους ο Τραμπ, έκανε περιουσία κηρύσσοντας πτωχεύσεις

21.06.2016 18:16
Πυρ κατά βούληση από Χίλαρι: Βασιλιάς του χρέους ο Τραμπ, έκανε περιουσία κηρύσσοντας πτωχεύσεις  - Media

 

“Έκανε περιουσία κηρύσσοντας πτωχεύσεις και απομυζώντας τους πιστωτές του. Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δεν κάνουν δουλειές με τον τρόπο του Τραμπ”, είπε η Κλίντον στην σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε κατά του υποψηφίου του ρεπουμπλικανικού κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Η Χίλαρι Κλίντον χαρακτήρισε τον μεγιστάνα Ντόναλντ Τραμπ δυνητική καταστροφή για την οικονομία, λέγοντας ότι “ο βασιλιάς του χρέους” θα προκαλούσε μια “ύφεση Τραμπ” στη χώρα.

Συνεχίζοντας την ομιλία της, που επικεντρώθηκε σε οικονομικά θέματα, η Κλίντον επισήμανε ότι οι δηλώσεις που κάνει ο εκάστοτε πρόεδρος των ΗΠΑ προκαλούν την άνοδο και την πτώση των χρηματιστηρίων.

Λίγο νωρίτερα, το πρακτορείο ειδήσεων Associated Press, επικαλούμενο πηγές του Δημοκρατικού κόμματος, μετέδωσε ότι οι γερουσιαστές Ελίζαμπεθ Γούορεν (Μασαχουσέτη) και Τιμ Κέιν (Βιρτζίνια) καθώς και ο υπουργός Οικιστικής Ανάπτυξης Τζούλιαν Κάστρο περιλαμβάνονται μεταξύ των υποψηφίων που εξετάζει η Χίλαρι Κλίντον για τη θέση του αντιπροέδρου.

Στον κατάλογο με τα ονόματα δεν περιλαμβάνεται εκείνο του Μπέρνι Σάντερς, του γερουσιαστή από το Βερμόντ που ήταν ο μοναδικός αντίπαλός της στις προκριματικές αναμετρήσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15