search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:25
MENU CLOSE

Το δημοψήφισμα πλησιάζει και οι… ήρωες παίρνουν θέση (Photo)

21.06.2016 18:17
Το δημοψήφισμα πλησιάζει και οι... ήρωες παίρνουν θέση (Photo) - Media
 
Mε τα νεύρα των δύο πλευρών ήδη τεταμένα και το κλίμα να έχει βαρύνει σχεδόν αφόρητα από τη δολοφονία της Τζο Κοξ, ο διαδικτυακός τόπος YouGov επιχείρησε να δώσει μια πιο χιουμοριστική προσέγγιση στο δημοψήφισμα για την παραμονή ή έξοδο της Βρετανίας από την Ε.Ε.
 
Έτσι, το σάιτ ζήτησε από τους αναγνώστες του να πουν τη γνώμη τους σχετικά με το τι θα ψήφιζαν στο κρίσιμο δημοψήφισμα ήρωες ταινιών και τηλεοπτικών σειρών που είναι δημοφιλείς διαχρονικά στη Βρετανία και τα αποτελέσματα είναι αρκούντως σπαρταριστά!
 
Σύμφωνα με την έρευνα, λοιπόν, υπερ του Bremain τάσσονται δυναμικά ο σερ Χάμφρεϊ από τη σειρά “Μάλιστα, κύριε Υπουργέ”, η Μπρίτζετ Τζόουνς, η Μαίρη Πόππινς, ο Ντόκτορ Χου, ο Τζέιμς Μποντ και ο Μίστερ Μπιν.
 
Από την άλλη πλευρά, υπέρμαχοι του Brexit είναι ο Σέρλοκ Χολμς, η Κρουέλα ντε Βιλ, καθώς και πολλοί ήρωες από βρετανικές σαπουνόπερες.
 
Για τον πλήρη κατάλογο, μπορεί κανείς να επισκεφθεί τον ιστοχώρο του YouGov!
 
Επί τη ευκαιρία, ο Mr. Bean, πριν διεξαχθεί η έρευνα του YouGov, είχε ήδη πάρει θέση για το δημοψήφισμα, με μια απολύτως χαρακτηριστική φωτογραφία του, στην οποία τασσόταν υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ε.Ε.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:25