search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:04
MENU CLOSE

Γ.Κιμούλης: Ο Βαρουφάκης ήταν σοφή επιλογή

22.06.2016 06:13
Ο Γιώργος Κιμούλης νέος επικεφαλής του Κέντρου Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος; - Media

Σαν βόμβα έσκασε η τοποθέτηση του γνωστού ηθοποιού Γιώργου Κιμούλη ο οποίος μαζί με τον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν καλεσμένοι στην  εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη Ανατροπή.

 

Σαν βόμβα έσκασε η τοποθέτηση του γνωστού ηθοποιού Γιώργου Κιμούλη ο οποίος μαζί με τον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν καλεσμένοι στην  εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη Ανατροπή. Όταν του ζητήθηκε να συγκρίνει τους Βαρουφάκη- Τσακαλώτο είπε: Ο Βαρουφάκης ήταν μία σοφή επιλογή αλλά κράτησε ίσως λίγο παραπάνω απ΄ ότι έπρεπε».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι η επιλογή του Γιάνη Βαρουφάκη ήταν σοφή γιατί έπρεπε να δείξουμε στους δανειστές ότι δεν μπορούμε να λέμε ναι σε όλα. 

Ενώ και στο ερώτημα «Ζωή ή Τσίπρας» δήλωσε ότι δεν έπρεπε να υπάρξει ρήξη γιατί και οι δυο μαζί μπορούσαν να προσφέρουν πολλά στην Αριστερά. 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:03