22/10/2019 18:13:19

Με «διαβάζει» ο κ. Γιούνκερ!..

 

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Σύντομο αλλά και «πιπεράτο» το σημερινό μου σχόλιο, που ΔΕΝ είναι άρθρο, αλλά μάλλον «τιτίβισμα».

Επειδή όμως ΔΕΝ έχω, με συνειδητή μου επιλογή, ούτε Τwitter ούτε Facebook, το καταθέτω στα αγαπημένα μου blogs.

«Καίγεται» κυριολεκτικά η κοινή γνώμη, το πολιτικό σύστημα και οι οικονομικοί παράγοντες της Μεγάλης Βρετανίας και μαζί όχι μόνο οι υπόλοιποι 27 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και – χωρίς υπερβολές – η Υφήλιος, καθώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποιες θα είναι οι επιπτώσεις BREXIT στο αυριανό δημοψήφισμα.

Και ξαφνικά στην Αθήνα, χαμογελαστός, ενθουσιώδης, μοιράζοντας ασπασμούς και αγκαλιές αριστερά και δεξιά κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (και φίλος της Ελλάδας) κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Η Ελλάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο - Ζητώ τον σεβασμό στην αξιοπρέπεια των Ελλήνων…»

Ο κ. Γιούνκερ έκανε πολλές και ενδιαφέρουσες δηλώσεις για το δράμα που ζει η Πατρίδα μας και εμείς οι Έλληνες, αλλά ομολογώ ότι με την παραπάνω δήλωσή του συνειδητοποίησα ότι με… «διαβάζει»:

http://piperopoulos.blogspot.com/2016/06/blog-post.html

Εγώ απευθυνόμουν στους τωρινούς 300 της Βουλής, στο Πολιτικό μας Σύστημα γενικά και μαζί στους Οικονομικούς παράγοντες της

Ο κ. Γιούνκερ σε ποιους απευθυνόταν;

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.