search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:02
MENU CLOSE

Η Τζένιφερ Λόπεζ με εμφάνιση που «κόβει» την ανάσα στην εκδήλωση της Χίλαρι Κλίντον

22.06.2016 13:24
Η ημίγυμνη Τζένιφερ Λόπεζ πιστεύει ότι οι καμπύλες πρέπει να δοξάζονται (Photos) - Media

Η Τζένιφερ Λόπεζ, ήταν καλεσμένη σε εκδήλωση της Χίλαρι Κλίντον, στη Νέα Υόρκη, για την χρηματοδότηση της υποψηφιότητας της στην Προεδρία των ΗΠΑ.

 

Η Τζένιφερ Λόπεζ, ήταν καλεσμένη σε εκδήλωση της Χίλαρι Κλίντον, στη Νέα Υόρκη, για την χρηματοδότηση της υποψηφιότητας της στην Προεδρία των ΗΠΑ.

H Λατίνα σταρ, έκανε μια sexy-chic εμφάνιση φορώντας ένα πορτοκαλί μάξι φόρεμα και ασορτί δερμάτινες γόβες.

Εκείνο όμως ποτ τράβηξε τα βλέμματα όλων και έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν, ήταν το συγκλονιστικό σκίσιμο του φορέματος της αναδεικνύοντας μοναδικά τα καλλίγραμμα πόδια της. Το περί ου ο λόγος, σκίσιμο, όμως, ήταν τόσο «βαθύ» ώστε να … αποκαλυφθεί το εσώρουχο της πληθωρικής Τζένιφερ!

Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει εκδηλώσει δημοσίως τη στήριξη της στην Χίλαρι, όταν στην απονομή των βραβείων MTV Movie 2015, μιλώντας για τις εκλογές, δήλωσε: «Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για μια γυναίκα».

Η 46χρονη Λατίνα, είχε δηλώσει πρόσφατα ότι παλιά, μισούσε τις καμπύλες της.

Κάτι το οποίο δεν φαίνεται να ισχύει πλέον αφού η Τζένιφερ, δεν φοβάται να τις δείξει στον κόσμο και μάλιστα, να τις υπερ-τονίσει μέσα από σέξι, αποκαλυπτικά φορέματα όπως αυτό που φοράει τώρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:01