search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:38
MENU CLOSE

Ματαίωσαν συναυλία Μικρούτσικος – Πασχαλίδης λόγω «πολιτικής φόρτισης»

22.06.2016 16:28
Ματαίωσαν συναυλία Μικρούτσικος – Πασχαλίδης λόγω «πολιτικής φόρτισης» - Media

Μετά από ενημέρωση, της τελευταίας στιγμής, από την εταιρεία που έχει την αποκλειστικότητα των καλλιτεχνών Θάνου Μικρούτσικου και Μίλτου Πασχαλίδη για τη συμμετοχή τους στη «Λευκή Νύχτα» το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016, ότι λόγω «πολιτικής φόρτισης», όπως αναφέρουν οι ίδιοι, σχετικά με το ωράριο των καταστημάτων, αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στη συμφωνημένη και προγραμματισμένη, εδώ και ενάμιση μήνα, εκδήλωση, πράξη αντίθετη σε κάθε ηθική και επαγγελματική δεοντολογία, η οποία επιπρόσθετα προσβάλλει τους πολίτες του Ιλίου και το Δημοτικό Συμβούλιο που ενέκρινε τη «Λευκή Νύχτα» και τη συμμετοχή των εν λόγω καλλιτεχνών σε αυτή.

 

Μετά από ενημέρωση, της τελευταίας στιγμής, από την εταιρεία που έχει την αποκλειστικότητα των καλλιτεχνών Θάνου Μικρούτσικου και Μίλτου Πασχαλίδη για τη συμμετοχή τους στη «Λευκή Νύχτα» το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016, ότι λόγω «πολιτικής φόρτισης», όπως αναφέρουν οι ίδιοι, σχετικά με το ωράριο των καταστημάτων, αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στη συμφωνημένη και προγραμματισμένη, εδώ και ενάμιση μήνα, εκδήλωση, πράξη αντίθετη σε κάθε ηθική και επαγγελματική δεοντολογία, η οποία επιπρόσθετα προσβάλλει τους πολίτες του Ιλίου και το Δημοτικό Συμβούλιο που ενέκρινε τη «Λευκή Νύχτα» και τη συμμετοχή των εν λόγω καλλιτεχνών σε αυτή.

Ο Δήμος Ιλίου αντιδρώντας άμεσα, αντικατέστησε τους προαναφερόμενους καλλιτέχνες με τον καταξιωμένο συμπολίτη μας και σπουδαίο καλλιτέχνη Κωνσταντίνο Αργυρό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στις προηγούμενες εκδηλώσεις της «Λευκής Νύχτας» συμμετείχαν γνωστοί καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Κώστας Χατζής, η Πέγκυ Ζήνα, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Πετρολούκας Χαλκιάς, η Ζωή Παπαδοπούλου, η Ελένη Πέττα, ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Σαρρής, η Στέλλα Κονιτοπούλου, οι Έμμετρον και πολλοί άλλοι.

Ο Δήμος Ιλίου σπεύδει να ενημερώσει με το παρόν Δελτίο Τύπου ότι έχει ΜΟΝΟ την ευθύνη της πολιτιστικής εκδήλωσης της «Λευκής Νύχτας», την οποία προσφέρει δωρεάν στους πολίτες και σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκεται με τη διεύρυνση του ωραρίου των καταστημάτων.

Ο Δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος δηλώνει χαρακτηριστικά για το θέμα:

«Έχουμε δημιουργήσει πολλούς θεσμούς για την πόλη μας. Η «Λευκή Νύχτα» είναι ένας από αυτούς και έχει διττό σκοπό. Θέλουμε να προσφέρουμε δωρεάν ψυχαγωγία σε όλους τους πολίτες, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, ταυτόχρονα όμως, δημιουργούμε έναν πόλο έλξης για την πόλη μας, έτσι ώστε οι επισκέπτες από άλλες περιοχές να έρθουν και να γνωρίσουν το Ίλιον, να περπατήσουν στους δρόμους και τους πεζόδρομους, να διασκεδάσουν στη φιλόξενη πόλη μας και να ξαναέρθουν στο μέλλον.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:38