search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:18
MENU CLOSE

Ξύπνησε το βράδυ και βρήκε… έναν πύθωνα 5 μέτρων δίπλα της (Photo – Video)

23.06.2016 07:27
Ξύπνησε το βράδυ και βρήκε... έναν πύθωνα 5 μέτρων δίπλα της (Photo - Video) - Media

Μια γυναίκα στο Κούϊνσλαντ της Αυστραλίας πήρε την τρομάρα της ζωής της όταν ξύπνησε το βράδυ για να βρει δίπλα της ένα τεράστιο φίδι.

 

Μια γυναίκα στο Κούϊνσλαντ της Αυστραλίας πήρε την τρομάρα της ζωής της όταν ξύπνησε το βράδυ για να βρει δίπλα της ένα τεράστιο φίδι.

Η Τρίνα Χίμπερντ  ξύπνησε το βράδυ για να πάει να πιει ένα ποτήρι νερό όταν είδε έναν τεράστιο πύθωνα της οικογένειας Morelia amethistina να κρέμεται από τους τοίχους, την κουρτίνα και τα κάγκελα του κρεβατιού της.

Ο Μόντι – όπως ονομάζεται το φίδι- είναι πέντε μέτρα μακρύς και ζυγίζει 40 κιλά. «Έχουμε έναν επισκέπτη…και είναι εξαιρετικά μεγάλος» ακούγεται να λέει στο βίντεο που κατέγραψε η Τρίνα.Όπως ανέφερε στο ABC News το φίδι πρέπει να ζούσε στην οροφή για περίπου 15 χρόνια αλλά ποτέ δεν είχε μπει μέσα στο σπίτι. «Ποτέ δεν είχα δει το πλήρες μέγεθός του» ανέφερε η Τρίνα, λέγοντας πως είναι χαρούμενη που έφυγε το φίδι από το σπίτι, ενώ ανέφερε πως ο κυνηγός που το έπιασε της είπε ότι έτρωγε κανγκουρό. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:18