search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:40
MENU CLOSE

Ο μπέμπης του Euro που έγινε viral (Photos)

23.06.2016 12:15
Ο μπέμπης του Euro που έγινε viral (Photos) - Media

Μόλις είχε ολοκληρωθεί το παιχνίδι της Ισλανδίας και της Αυστρίας στους ομίλους του Euro στα γήπεδα της Γαλλίας και οι παίκτες της Ισλανδίας πανηγύριζαν την ιστορική πρόκριση της ομάδας τους στην επόμενη φάση.

 

Μόλις είχε ολοκληρωθεί το παιχνίδι της Ισλανδίας και της Αυστρίας στους ομίλους του Euro στα γήπεδα της Γαλλίας και οι παίκτες της Ισλανδίας πανηγύριζαν την ιστορική πρόκριση της ομάδας τους στην επόμενη φάση. Όλοι οι παίκτες έτρεξαν στους φιλάθλους και στις οικογένειές τους με τον φωτογραφικό φακό να απαθανατίζει τις στιγμές. Από τους πανηγυρισμούς των παικτών της Ισλανδίας την παράσταση έκλεψε ένα ξανθό μωρό με ροζ προστατευτικά ακούστηκα. Ο μπέμπης είναι ο γιος του Ισλανδού αμυντικού Αρί Σκούλασον, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός στην αναμέτρηση με την Αυστρία.

Ο Σκούλασον εντόπισε την οικογένειά του στις κερκίδες και θέλησε να πανηγυρίσει μαζί με τον νεογέννητο γιο του την σπουδαία πρόκριση. Οι φωτογραφίες πατέρα και γιου έχουν γίνει viral στο ίντερνετ με όλους να περιμένουν την επόμενη εμφάνιση του ιού Σκούλασον στα γήπεδα της Γαλλίας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50