search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:15
MENU CLOSE

Ξέσπασε πάλι η Μάγδα Φύσσα: Δολοφόνοι, να πέσει φωτιά να σας κάψει!

24.06.2016 08:45
Ξέσπασε πάλι η Μάγδα Φύσσα: Δολοφόνοι, να πέσει φωτιά να σας κάψει! - Media

Λιγο πριν ξεκινήσει η δίκη της Χρυσής Αυγής, με κατάρες και οργή υποδέχτηκε η μητέρα του Παύλου Φύσσα τον ΓιώργοΡουπακιά, όταν τον είδε να μπαίνει στην αίθουσα του δικαστηρίου.

 

Λιγο πριν ξεκινήσει η δίκη της Χρυσής Αυγής, με κατάρες και οργή υποδέχτηκε η μητέρα του Παύλου Φύσσα τον ΓιώργοΡουπακιά, όταν τον είδε να μπαίνει στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Η Μάγδα Φύσσα ξέσπασε την οργή της στον κατηγορούμενο, που εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο, συνοδεία αστυνομικών, ενώ παρακολουθώντας όρθια από το πίσω μέρος της δικαστικής αίθουσας την είσοδο και των υπολοίπων κατηγορουμένων, φώναζε: «Δολοφόνοι, αποβράσματα της κοινωνίας, μας υποχρεώνετε να σας βλέπουμε. Να πέσει φωτιά να σας κάψει, ζώα».

Ο Γιώργος Ρουπακιάς προσήλθε σήμερα στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για πρώτη φορά μετά την αποφυλάκισή του τον περασμένο Μάρτιο, λόγω της λήξης του ανώτατου ορίου προφυλάκισης. Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα παρέμενε στο σπίτι του, όπου βρίσκεται υπό περιορισμό.

Σήμερα, παρόντες στο δικαστήριο ήταν 17 από τους 18 κατηγορούμενους στη δικογραφία για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, καθώς στην προηγούμενη συνεδρίασή του το δικαστηριο διέταξε την αυτοπρόσωπη παρουσία των κατηγορουμένων για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ύστερα από σχετικό αίτημα της οικογένειας του μουσικού.

Η διαδικασία ξεκίνησε με την καταθεση του Νικολάου Μαντά, φίλου του Παύλου, με τον οποίο είχαν βρεθεί το βράδυ, λίγο πριν τη δολοφονία.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:15