search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:55
MENU CLOSE

Επιστρέφει η σειρά «True Detective» με τον Μάθιου ΜακΚόναχι; (Photos)

24.06.2016 10:01
Επιστρέφει η σειρά «True Detective» με τον Μάθιου ΜακΚόναχι; (Photos) - Media

O βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Μάθιου ΜακΚόναχι, δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη: «μου λείπει ο Ράστι Κόουλ. Μου λείπει να τον βλέπω τα βράδια της Κυριακής».

 

O βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Μάθιου ΜακΚόναχι, δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη: «μου λείπει ο Ράστι Κόουλ. Μου λείπει να τον βλέπω τα βράδια της Κυριακής».

Οπότε αν ανήκετε στους φανς της σειράς «True Detective», που παρακολουθήσατε και λατρέψατε, δεν είστε οι μόνοι, αφού και ο Μάθιου ΜακΚόναχι ομολόγησε πως θα του άρεσε να ξαναπαίξει τον ντετέκτιβ Ράστι.

Παρά την πανωλεθρία που υπέστη στους δείκτες τηλεθέασης ο δεύτερος κύκλος της σειράς του Νικ Πιζολάτο, με πρωταγωνιστές την Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, τον Βινς Βον και τον Κόλιν Φάρελ το τηλεοπτικό δίκτυο ΗΒΟ φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να δώσει και μία τρίτη ευκαιρία στο σήριαλ, αν ο Πιζολάτο αλλάξει τη δράση. Στο πλαίσιο αυτό φαίνεται, σύμφωνα με το Vanity Fair, ότι ο ΜακΚόναχι συζητά την επιστροφή του στη σειρά, που του χάρισε μία υποψηφιότητα για βραβείο Emmy.

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι εξήγησε ότι για να ξαναπαίξει στη σειρά θα πρέπει να υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις, διευκρινίζοντας: «Θα πρέπει να γίνει με το σωστό σενάριο, με το σωστό τρόπο. Όταν διάβασα το πρωτότυπο σενάριο ήξερα μέσα σε 20 λεπτά αν μπορώ να υποδυθώ αυτόν τον χαρακτήρα, είμαι ο Ράστι Κόουλ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:55