search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:43
MENU CLOSE

Η Σίνεντ Ο΄Κόνορ απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει και εξαφανίστηκε (Photos)

24.06.2016 20:55
Η Σίνεντ Ο΄Κόνορ απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει και εξαφανίστηκε (Photos) - Media

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια Σινέντ Ο΄Κόνορ, ενημέρωσε την οικογένεια της ότι θα αυτοκτονήσει και έπειτα εξαφανίστηκε.

 

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια Σινέντ Ο΄Κόνορ, ενημέρωσε την οικογένεια της ότι θα αυτοκτονήσει και έπειτα εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με την καταγγελία μέλους της οικογενείας της, η τραγουδίστρια τηλεφώνησε από το σπίτι της στο Σικάγο, στους δικούς της στο Δουβλίνο λέγοντάς τους πως βρίσκεται σε γέφυρα στο Σικάγο και πως ετοιμάζεται να αυτοκτονήσει, πηδώντας από τη γέφυρα.

Η αστυνομία της πόλης βγήκε στους δρόμους αναζητώντας τα ίχνη της Ο’Κόνορ, χωρίς ακόμα να έχει υπάρξει κάποιο νεότερο στοιχείο για την εξαφάνιση της.

Η 49χρονη τραγουδίστρια, είναι μια γυναίκα που αντιμετωπίζει ψυχολογικά και ψυχιατρικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Πρόσφατα μάλιστα, λόγω προβλημάτων υγείας, αναγκάστηκε να αφαιρέσει τη μήτρα και τις ωοθήκες της. Το γεγονός αυτό γνωστοποίησε η ίδια στο facebook γράφοντας τα εξής: «Προφανώς πρέπει να με μεταχειρίζονται όπως τα σκατά, μου έβγαλαν τη μήτρα και τις ωοθήκες!»

Η Ο’Κόνορ, ταλαιπωρεί συχνά τους θαυμαστές και την οικογένεια της, απειλώντας συνεχώς ότι θα αυτοκτονήσει. Πριν ένα μήνα είχε και πάλι εξαφανιστεί από το σπίτι της στο Σικάγο αλλά μετά από προσπάθειες της αστυνομίας βρέθηκε ζωντανή και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Η Σίνεντ Ο’Κόνορ, λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, δεν έχει την επιμέλεια των 4 παιδιών της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:40