search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:31
MENU CLOSE

Πατέρας χτύπησε τατουάζ την πληγή του γιου του για να τον υποστηρίξει στη μάχη με τον καρκίνο (Photos)

25.06.2016 16:45
Πατέρας έκανε τατουάζ το σημάδι που έχει ο μικρός του γιος στο κορμί για να μη νιώθει άσχημα το παιδί (Photos) - Media

Συγκλονίζει ο πατέρας που «χτύπησε» τατουάζ το σημάδι του 7χρονου γιου του μετά από εγχείρηση για σπάνιο όγκο στον εγκέφαλο.

 

Συγκλονίζει ο πατέρας που «χτύπησε» τατουάζ το σημάδι του 7χρονου γιου του μετά από εγχείρηση για σπάνιο όγκο στον εγκέφαλο.

Η φράση «Νιώθω σαν τέρας», που είπε ο μικρός Γκάμπριελ στους γονείς του, αναφερόμενος στο σημάδι που του άφησε η επέμβαση τον κινητοποίησε.

«Μου σπαράζει την καρδιά. Αλλά του λέω ότι αν οι άνθρωποι θέλουν να μας κοιτάνε τότε να μας κοιτάνε και τους δύο. Έκανα τατουάζ την πληγή του γιού μου για να τον βοηθήσω να ανακτήσει την χαμένη του αυτοπεποίθηση» δηλώνει ο πατέρας.

Ο όγκος δεν έχει εντελώς αφαιρεθεί αλλά ο μικρός Γκάμπιελ είναι καλά στην υγεία του και δεν υφίσταται πλέον επώδυνες θεραπείες, εδώ και 7 μήνες.

Η κίνηση του συγκλόνισε και έγινε πηγή έμπνευσης για πολλούς άλλους γονείς.


Στον διαγωνισμό που ξεκίνησε για γονείς-ήρωες που στηρίζουν τα παιδιά τους όταν είναι σοβαρά άρρωστα και ο Τζος Μάρσαλ κέρδισε τον τίτλο  Best Bald Dad.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15