search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:48
MENU CLOSE

Οδηγός ταξί, χτύπησε αδέσποτο σκυλί και το εγκατέλειψε – Ξενύχτησαν στο πλευρό του κάτοικοι (Photos & Video)

27.06.2016 12:49
Απανθρωπιά: Στο Ηράκλειο έβαψαν με μπογιά μπλέ μια σκυλίτσα (Photos) - Media

Υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι. Εκείνοι που χτυπούν ένα σκυλί και το εγκαταλείπουν αβοήθητο και εκείνοι που το περιθάλπουν όλο το βράδυ τραυματισμένο…

 

Υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι. Εκείνοι που χτυπούν ένα σκυλί και το εγκαταλείπουν αβοήθητο και εκείνοι που το περιθάλπουν όλο το βράδυ τραυματισμένο…

Ο οδηγός ταξί στην περιοχή της Χρυσομαλλούσας στη Λέσβο, πέρασε με ταχύτητα το δρόμο. Δεν είδε καν το άσπρο αδέσποτο σκυλάκι που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην άκρη. Το αυτοκίνητο το χτύπησε με ορμή και το τίναξε μέτρα μακριά.

Μέρα μεσημέρι οι κάτοικοι από τα γύρω σπίτια είχα τα παράθυρα ανοιχτά. Άκουσαν τα φρένα και το χτύπημα και βγήκαν έξω. Νόμιζαν ότι επρόκειτο για άνθρωπο. Πρόλαβαν απλά να δουν το πίσω μέρος από το ταξί να στρίβει και να εξαφανίζεται και άκουσαν το κλάμα ενός πονεμένου ζώου.

Αμέσως συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου. Κτηνίατρος ήταν δύσκολο να βρεθεί Κυριακάτικα. Και τότε οι φιλόζωοι πήραν την απόφαση. Θα έμεναν με βάρδιες δίπλα στο τραυματισμένο σκυλί να το φροντίζουν, μέχρι το πρωί οπότε και θα το πήγαιναν στον κτηνίατρο.

Και πράγματι. Ολόκληρο το βράδυ, οι άνθρωποι έμειναν δίπλα στο σκυλάκι. Το φρόντιζαν το τάιζαν, του έδιναν νερό μέσα στον καύσωνα, ενώ κάποιοι που γνώριζαν του έδιναν με σύριγγα παυσίπονα για να το ανακουφίσουν από του πόνους του. Το σκυλί είχε τραυματιστεί σοβαρά στα μπροστινά του πόδια ενώ από τη σύγκρουση (που προφανώς το βρήκε και στο κεφάλι) είχε χάσει τα μπροστινά του δόντια και είχε σοβαρά τραύματα στο στόμα.

Πηγή: lesvosnews.gr

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33