search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:18
MENU CLOSE

Καλοκαίρι με W Plus από την WIND

27.06.2016 14:12
Καλοκαίρι με W Plus από την WIND - Media

Θάλασσα, κύματα, παραλία, διασκέδαση. 

Θάλασσα, κύματα, παραλία, διασκέδαση. Οι συνειρμοί, ατέλειωτοι.  Κάποιοι θα σκεφτούν αμέσως τα extreme sports, τη σανίδα, την ειδική στολή. Σε άλλους πάλι το μυαλό θα ταξιδέψει στα MB, στο κινητό. Από όποια πλευρά και αν το δει κανείς το «σερφάρισμα» είναι κατεξοχήν άθλημα του ελληνικού καλοκαιριού. Στα απαραίτητα αξεσουάρ λοιπόν, εκτός από το μαγιό, το αντηλιακό, το καπέλο και τα γυαλιά ηλίου είναι πλέον και το κινητό ή το tablet για πλήθος δραστηριοτήτων, κυρίως ενασχόληση με τα κοινωνικά δίκτυα.

Βέβαια τώρα δεν είναι απαραίτητο να ψάξεις για την καφετέρια με το wifii δίπλα στην παραλία καθώς έχεις το νέο γρήγορο 4G δίκτυο της WIND. Και επειδή η διασκέδαση στη θάλασσα δε μετριέται σε MB, επιλέγουμε το W plus, το μοναδικό συμβόλαιο επικοινωνίας στην ελληνική αγορά που απελευθερώνει τη mobile internet χρήση, αφού  προσφέρει 5GB Mobile Internet για ατελείωτο και ξένοιαστο σερφάρισμα και βέβαια 1500’ λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και 1500 SMS.,

Και φυσικά όσοι επιλέξουν διακοπές εκτός συνόρων και εντελώς Δωρεάν Roaming εντός ΕΕ. Αυτό το καλοκαίρι ζήσε με τις απίστευτές ταχύτητες 4G.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:15