search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:22
MENU CLOSE

«Εξουδετερώνοντας» έναν βασιλικό πύθωνα με μια κουβέρτα (Video)

27.06.2016 17:14
Κύπρος: Στην εντατική αγοράκι μετά από δάγκωμα φιδιού - Media

Είναι γνωστή η ικανότητα των φιδιών να κινούνται ακόμα και στα πιο δύσκολα και δύσβατα μέρη.

 

Είναι γνωστή η ικανότητα των φιδιών να κινούνται ακόμα και στα πιο δύσκολα και δύσβατα μέρη. Έχουν την ικανότητα να κινούνται σχεδόν αστραπιαία και με αθόρυβο τρόπο, ενώ σχεδόν τίποτα δεν μπορεί να τους σταθεί εμπόδιο όταν κυνηγούν το θήραμά τους. Εκτός αν πρόκειται για μια φλις κουβερτα.

Το βίντεο που κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες στο ίντερνετ και έχει γίνει viral καθότι ένας ιδιοκτήτης αποφάσισε να τοποθετήσει τον βασιλικό πύθωνα που έχει πάνω σε μια φλις κουβέρτα, με αποτέλεσμα ο πύθωνας να μην μπορεί να μετακινηθεί και να μένει αενάως στο ίδιο σημείο. Να σημειωθεί πως ο πύθωνας δεν είναι δηλητηριώδες φίδι με τη δύναμή του να έγκειται στους μύες του σώματός του. Αυτό ακριβώς έκανε στον ιδιοκτήτη να σχολιάσει πως δεν είναι σίγουρος αν το κόλπο αυτό πιάνει και σε άλλο είδος φιδιού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:19