search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:55
MENU CLOSE

Της έκανε πρόταση γάμου και στη συνέχεια την…. «σάπισε» στο ξύλο

27.06.2016 18:25
Της έκανε πρόταση γάμου και στη συνέχεια την…. «σάπισε» στο ξύλο - Media

Την συγκλονιστική της ιστορία και την φρικτή επίθεση που δέχτηκε αφηγήθηκε η Στέφανι Μπόρρουντάλε 27χρονών από την Αγγλία.

 

Την συγκλονιστική της ιστορία και την φρικτή επίθεση που δέχτηκε αφηγήθηκε η Στέφανι Μπόρρουντάλε 27χρονών από την Αγγλία.

 Όπως αναφέρει στην Daily Mail η νεαρή γυναίκα, ο σύντροφός της της έκανε πρόταση γάμου ενώπιον των στενών φίλων τους, οι οποίοι τους είχαν επισκεφτεί στο σπίτι τους. Ωστόσο, λίγες ώρες μετά, όταν τελείωσαν οι εορτασμοί για τον επικείμενο γάμο και οι φίλοι τους είχαν φύγει ο νεαρός επιτέθηκε στη Στέφανι με τέτοια βιαιότητα  ου την έστειλε κυριολεκτικά στο νοσοκομείο.

Ο νεαρός άνδρας ήταν πεπεισμένος πως η 27χρονη γυναίκα τον απατά και έτσι της όρμισε και άρχισε να τη γρονθοκοπεί και να την κλωτσά. Μετά από τη βίαιη επίθεση, και ενώ η άτυχη γυναίκα κειτόταν αναίσθητη στο πάτωμα σε μία λίμνη αίματος, ο βίαιος Βρετανός έσπασε το κινητό και το laptop της προκειμένου να διασφαλίσει ότι δεν θα μπορέσει να καλέσει βοήθεια.

Στη συνέχεια, έβγαλε το δαχτυλίδι που της είχε προσφέρει την ίδια βραδιά από το δάχτυλό της, μάζεψε όλα τα πράγματά του από το σπίτι και τράπηκε σε φυγή. Ευτυχώς για την κοπέλα, μια γειτόνισσα που είδε την ύποπτη αποχώρηση του 28χρονου από το σπίτι και είχε ακούσει τη φασαρία τηλεφώνησε σε ένα ασθενοφόρο, που ήρθε και την μετέφερε έγκαιρα στο νοσοκομείο.

«Όταν μου έκανε πρόταση  ήμουν η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο. Ποτέ δεν περίμεναν ότι, μόλις δύο ώρες αργότερα, θα με άφηνε ξαπλωμένη σε μια λίμνη αίματος στο πάτωμα για να πεθάνω αβοήθητη» ανέφερε η γυναίκα.

Όσο για τον δράστη αυτής της φρικτής επίθεσης, τρεις ημέρες αφότου εγκατάλειψε το θύμα του συνελήφθη σε μια άλλη πόλη, όπου είχε καταφύγει για να κρυφτεί. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:55