search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:44
MENU CLOSE

Αναστολή πληρωμής φόρων και εισφορών στον ΟΓΑ ζητούν οι αγρότες της Αρκαδιας μετά τη θεομηνία

27.06.2016 19:54
Αναστολή πληρωμής φόρων και εισφορών στον ΟΓΑ ζητούν οι αγρότες της Αρκαδιας μετά τη θεομηνία - Media

 

Σε απόγνωση βρίσκονται οι αγρότες της Αρκαδίας μετά από τις ζημιές που προκλήθηκαν από την θεομηνία του περασμένου Σαββάτου και ζητούν να βοηθηθούν προκειμένου να σταθούν στα πόδια τους.

Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι των αγροτών, κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης, περιέγραψαν με τα πιο μελανά χρώματα την κατάσταση που βιώνουν και μίλησαν για τεράστιες ζημιές που έχουν υποστεί οι καλλιέργειες τους.

Επιπλέον, οι εκπρόσωποι των αγροτών ζήτησαν να ρυθμιστούν τα δημοτικά τέλη από το δημοτικό συμβούλιο και την παρέμβαση του δημάρχου, ώστε οι πληρωμές εισφορών του ΟΓΑ που λήγουν την προσεχή Παρασκευή να πάνε για λίγο χρονικό διάστημα πίσω και να υπάρξει αναστολή φόρων για τους πληγέντες, με τον δήμαρχο να τους δηλώνει πως το αίτημα αυτό υποβλήθηκε στο κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον υφυπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μπαλάφα, που επισκέφθηκε την Αρκαδία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:42