search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:23
MENU CLOSE

Την έστειλε… για ψάρεμα – Brexit κι από το Euro, 2-1 την Αγγλία οι «ψαράδες» της Ισλανδίας

27.06.2016 21:03
Την έστειλε... για ψάρεμα - Brexit κι από το Euro, 2-1 την Αγγλία οι «ψαράδες» της Ισλανδίας  - Media

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

Βγαλμένη από τους πιο ωραίους μύθους της Σκανδιναβίας, η απίστευτη Ισλανδία νίκησε 2-1 την απογοητευτική Αγγλία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Euro!

Σε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του Euro, η Αγγλία αν και προηγήθηκε στο 4′ δεν τα κατάφερε κόντρα σε μια χώρα 330.000 κατοίκων. Οι “ψαράδες”, όπως είναι το παρατσούκλι των Ισλανδών, έκαναν brexit από τη διοργάνωση της Γαλλίας.

Η ομάδα του Ρόι Χόντγκσον δέχθηκε σε 14 λεπτά την ανατροπή από τους Ισλανδούς που στη συνέχεια ήταν άριστα στημένοι και πειθαρχημένοι και μάλιστα είχαν σημαντικότερες φάσεις για γκολ στο δεύτερο μέρος. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Λάγκερμπακ, οι διοργανωτές Γάλλοι.

Στο 5′ ύστερα από κεφαλιά του Μπόντβαρσον ο Ράγκναρ Σίγκουρντσον με πλασέ από κοντά έκανε το 1-1 και παρά τα καλά σουτ των Ντέλε Αλι (15′) και Κέιν (17′) εκείνος που σκόραρε ήταν ο Σίγκθορσον ο οποίος με πλασέ από το όριο της περιοχής νίκησε τον Χαρτ, ο οποίος δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα και την είδε στα δίχτυα του για να διαμορφωθεί το 1-2.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών:

 Πολωνία – Πορτογαλία

Ουαλία – Βέλγιο

Γερμανία – Ιταλία

Γαλλία – Ισλανδία 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:23