search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:53
MENU CLOSE

Τραγωδία στο Τέξας: Μητέρα εκτέλεσε τις κόρες της- Η μια θα παντρευόταν σε λίγες μέρες

28.06.2016 05:18
Τραγωδία στο Τέξας: Μητέρα εκτέλεσε τις κόρες της- Η μια θα παντρευόταν σε λίγες μέρες - Media

Η αστυνομία του Τέξας έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες από τα κορίτσια που δολοφονήθηκαν στο Τέξας από τη μητέρα τους.

Η αστυνομία του Τέξας έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες από τα κορίτσια που δολοφονήθηκαν στο Τέξας από τη μητέρα τους.

Όλα ξεκίνησαν από καυγά που είχαν η 22χρονη Τέϊλορ και η 17χρονη Μάντισον μέσα στο σπίτι, με την μητέρα τους Κρίστι να τις εκτελεί με όπλο.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, η μητέρα κρατούσε ακόμα το φονικό όπλο και αναγκάστηκαν να την σκοτώσουν όταν αρνήθηκε να το αφήσει κάτω.

Η αστυνομική έρευνα έδειξε πως η μητέρα είχε ζητήσει να γίνει «οικογενειακό συμβούλιο» πριν ξεκινήσει να πυροβολεί, ενώ σύμφωνα με το περιοδικό People η Κρίστι υπέφερε από ψυχική ασθένεια.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η γυναίκα έβγαλε όπλο και ξεκίνησε να πυροβολεί. Ο άντρας της και οι κόρες της βγήκαν τρέχοντας στον δρόμο, όπου νεκρή έπεσε η μία κόρη, ενώ η μητέρα πυροβόλησε ξανά τη δεύτερη κόρη της, η οποία κατέληξε λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με ένα από τους γείτονες η μεγαλύτερη κόρη η Τέϊλορ, επρόκειτο να παντρευτεί την ερχόμενη Δευτέρα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:50