search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:35
MENU CLOSE

Η Lady Gaga πήρε συνέντευξη από τον Δαλάι Λάμα (Photos)

28.06.2016 07:13
Tέλος η αγωνία για τη Lady Gaga: Της επέστρεψαν τα σκυλάκια της - Media

Τι κι αν βρίσκεται στη διαδικασία παραγωγής δυο νέο άλμπουμ, η γνωστή τραγουδίστρια Lady Gaga βρήκε τον χρόνο να συναντηθεί με τον Δαλάι Λάμα και να του πάρει συνέντευξη

   

Τι κι αν βρίσκεται στη διαδικασία παραγωγής δυο νέο άλμπουμ, η γνωστή τραγουδίστρια Lady Gaga βρήκε τον χρόνο να συναντηθεί με τον Δαλάι Λάμα και να του πάρει συνέντευξη.

Η συνάντηση της ποπ σταρ με τον βουδιστή θρησκευτικό ηγέτη έγινε το Σαββατοκύριακο στο περιθώριο της Διάσκεψης των Δημάρχων της ΗΠΑ, που έγινε στην Ινδιανάπολη.

Στην ομιλία του ο Δαλάι Λάμα επικεντρώθηκε στην παγκόσμια σημασία που έχει η οικοδόμηση πόλεων, φιλικών προς τους κατοίκους. Στη συνέχεια ο θρησκευτικός ηγέτης συναντήθηκε με την Lady Gaga και μίλησαν για τη δύναμη της καλοσύνης και πώς μπορεί ο κόσμος να γίνει πιο συμπονετικός.

Η συζήτηση κράτησε περίπου 20 λεπτά και η 30χρονη τραγουδίστρια έθεσε μία σειρά ερωτημάτων που είχε συλλέξει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορούσαν τις αδικίες που συμβαίνουν στον κόσμο. Μίλησαν για την ευγένεια και την ελπίδα, ενώνοντας τα χέρια τους στην αρχή και στο τέλος της συνέντευξης που συντόνιζε η δημοσιογράφος Aν Κάρι.

Η συνέντευξη της τραγουδίστριας με τον 81χρονο Δαλάι Λάμα μεταδόθηκε ζωντανά μέσω του Facebook και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα, gagadaily.com, ενώ ανέβασε και φωτογραφίες στο Instagram για τους 17,5 εκατομμύρια ακολούθους της.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21