search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:41
MENU CLOSE

Στο Πεκίνο ο Τσίπρας με ψηφισμένη την σύμβαση της COSCO

28.06.2016 13:35
Στο Πεκίνο ο Τσίπρας με ψηφισμένη την σύμβαση της COSCO - Media

 

Στη Βουλή αναμένεται να κατατεθεί μέχρι το βράδυ της Τρίτης η σύμβαση της COSCO, η οποία αναμένεται να ψηφιστεί από την Ολομέλεια μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή.

Στο θέμα αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, συνδέοντας μάλιστα την ψήφιση της σύμβασης με το επικείμενο ταξίδι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Πεκίνο. “Το βράδυ θα αναρτηθεί η σύμβαση της COSCO, την οποία πρέπει να ψηφίσουμε μέχρι την Πέμπτη ή την Παρασκευή που φεύγει ο Πρωθυπουργός για την Κίνα”, ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής.

Ο Νίκος Βούτσης, ωστόσο, σχολίασε τον τρόπο νομοθέτησης της κυβέρνησης λέγοντας χαρακτηριστικά: “Προηγουμένως σας είπα για την COSCO ότι θα έρθει η σύμβαση και θα ψηφιστεί μέσα στην εβδομάδα. Δεν είναι σωστή νομοθέτηση αυτό το πράγμα. Έχουμε πλήρη επίγνωση. Το ξέρουμε. Ελπίζουμε να κλείσει γρήγορα αυτός ο κύκλος για τη χώρα, κλπ. Και κάνουμε ό,τι μπορούμε”…  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:40