search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:35
MENU CLOSE

Απρόοπτο με Φορτούνη στον Ολυμπιακό

28.06.2016 20:23
Απρόοπτο με Φορτούνη στον Ολυμπιακό  - Media

Ένα αιμάτωμα στο πόδι αποκόμισε ο Κώστας Φορτούνης καθώς ο Δημήτρης Σιόβας τον πάτησε κατά λάθος σε διεκδίκηση της μπάλας. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έκανε θεραπεία για να προφυλαχθεί.

Στην αρχή και ο ίδιος ο Φορτούνης φοβήθηκε επειδή πονούσε αρκετά και έπιανε τον αστράγαλό του. Στην συνέχεια φάνηκε πως το πρήξιμό του ήταν στο κουτεπιέ στο ποδιού του. Ένα αιμάτωμα που προκλήθηκε επειδή τον πάτησε ο Σιόβας άθελά του στην διάρκεια άσκησης κυκλοφορίας του Ολυμπιακού. Ο Κώστας Φορτούνης, πάντως, έλεγε μετά την προπόνηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ερυθρόλευκων πως ναι μεν πονάει αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό ενώ καθησυχαστικό ήταν και το ιατρικό team του συλλόγου.

Σε πρώτη φάση θα κάνει θεραπεία και θα δοκιμάσει από αύριο πια να ξαναπροπονηθεί. Μόλις τελείωσαν την άσκηση αρκετοί συμπαίκτες του πήγαν πάνω του για να δουν τι έχει. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33