search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:06
MENU CLOSE

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας έχει στόχο «κούτσα- κούτσα» να παραμείνει όσο το δυνατό περισσότερο στην εξουσία

29.06.2016 06:48
Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας έχει στόχο «κούτσα- κούτσα» να παραμείνει όσο το δυνατό περισσότερο στην εξουσία - Media

Στην εκτίμηση ότι ο πρωθυπουργός δεν σκοπεύει να κάνει εκλογές, προέβη ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, αποσυνδέοντας ουσιαστικά την αλλαγή του εκλογικού νόμου, από σενάρια πρόωρων εκλογών. 

 

Στην εκτίμηση ότι ο πρωθυπουργός δεν σκοπεύει να κάνει εκλογές, προέβη ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, αποσυνδέοντας ουσιαστικά την αλλαγή του εκλογικού νόμου, από σενάρια πρόωρων εκλογών.

Ο κ. Θεοδωράκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, υποστήριξε πως ο κ. Τσίπρας έχει στόχο “κούτσα- κούτσα” να παραμείνει όσο το δυνατό περισσότερο στην εξουσία, για να δημιουργήσει τους δικούς του μηχανισμούς. Επανέλαβε τις θέσεις του για τον εκλογικό νόμο, ενώ σημείωσε πως εκτός από την παράλληλη συζήτηση για το Σύνταγμα θα πρέπει να γίνει και συζήτηση για τον Αρμαγεδδώνα που πλήττει την κοινωνία.

Σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να μετακομίσει στο ψηφοδέλτιο κανενός άλλου κόμματος και πρότεινε να δημιουργηθεί ένας δυνατός τρίτος πόλος απέναντι στην Αριστερά και στη Δεξιά.

Πρέπει να αφήσουμε πίσω τα οργανωτίστικα θέματα είπε και πρότεινε να εκλεγεί από τον λαό, με πάνω από 200.000 ψήφους, αρχηγός που θα έχει καταθέσει την πλατφόρμα και στη συνέχεια να αναλάβει μέσω Συνεδρίου να οργανώσει έναν νέο φορέα. Οι άλλοι υποψήφιοι θα πρέπει να ακολουθήσουν και να στηρίξουν ή να αποσυρθούν από την πολιτική, ξεκαθάρισε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:05