search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:03
MENU CLOSE

Σάλος με το μήνυμα της Σερ για την επίθεση στην Τουρκία-Την κατηγορούν για αναισθησία

29.06.2016 08:04
Δυναμική επιστροφή της Cher στον κινηματογράφο! - Media

Η διπλή βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης ταρακούνησε τη διεθνή κοινότητα.

 

Η διπλή βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης ταρακούνησε τη διεθνή κοινότητα. Αρκετοί έσπευσαν μέσα από τα social media να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στον Τουρκικό λαό.

Μεταξύ αυτών και η γνωστή τραγουδίστρια Σερ η οποία έκανε σχετική ανάρτηση στο Twitter και προκαλέσει την οργή όλων όσοι είδαν το μήνυμά της.

“Όλοι προσευχόμαστε για τους αθώους ανθρώπους στο αεροδρόμιο στην Τουρκία” έγραψε στο μήνυμά της και στο τέλος έβαλε δυο emoji το ένα με μια βόμβα και το άλλο με μια έκρηξη. Αυτά τα emoji προκάλεσαν την οργή όλων όσοι τα είδαν και αρκετοί τα θεώρησαν προσβλητικά.

«Αλήθεια; Emoji με βόμβα; Αν είναι δυνατόν» έγραψαν αρκετοί χρήστες, ενώ πολλοί ήταν αυτή που την κατηγόρησαν για αναισθησία παρά το μήνυμα συμπαράστασης. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:01