search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:48
MENU CLOSE

Αυτό είναι το παχύτερο παιδί του πλανήτη – Είναι 10 ετών και ζυγίζει 192 κιλά! (Photos)

29.06.2016 17:09
Αυτό είναι το παχύτερο παιδί του πλανήτη - Είναι 10 ετών και ζυγίζει 192 κιλά! (Photos) - Media

 

Σοκ προκαλεί η εικόνα του 10χρονου Arya Permana από την Ινδονησία που ζυγίζει 192 κιλά και είναι το παχύτερο παιδί στον κόσμο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

Ο 10χρονος, μένει στο χωριό Cipurwasari και το βάρος του δεν του επιτρέπει να περπατήσει ή να πηγαίνει στο σχολείο. Αντιμετωπίζει ακόμη και προβλήματα με την αναπνοή του ενώ έχει πολύ σοβαρά θέματα και στον ύπνο του. Η τραγικότητα της κατάστασης του αποτυπώνεται ακόμα και στο γεγονός ότι τυλίγεται με ύφασμα γιατί δεν υπάρχουν ρούχα να του κάνουν.

Ως αποτέλεσμα αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα παχυσαρκίας και οι γιατροί έχουν ειδοποιήσει την οικογένειά του πως πρέπει να ξεκινήσει άμεσα δίαιτα και άσκηση προκειμένου να μην αντιμετωπίσει σοβαρότερα προβλήματα στο μέλλον.

Ο μικρός, γεννήθηκε με φυσιολογικό βάρος, 3,2 κιλά, αλλά έπειτα από δυο χρόνια άρχισε να παίρνει υπερβολικό βάρος, αφύσικο για την ηλικία του. Οι γονείς του υπέθεσαν ότι έπασχε από κάποια διαταραχή, αλλά έμειναν έκπληκτοι όταν οι γιατροί τους καθησύχασαν ότι το παιδί τους είναι απόλυτα υγιές.

Πλέον, ο Arya βρίσκεται σε δίαιτα, καταναλώνοντας μόνο καστανό ρύζι. «Θα ήθελα να δω το γιο μου, να πηγαίνει σχολείο και να παίζει στη γειτονία με τα άλλα παιδιά», εύχεται η 35χρονη μητέρα του.

Αρκετοί Ινδονήσιοι ταξιδεύουν στο χωριό του μικρού, προκειμένου να δουν από κοντά το «πιο παχύ αγόρι του κόσμου», όπως τον χαρακτηρίζουν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:48