search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:33
MENU CLOSE

Κουμουτσάκος: Η επιστολή της Cosco δείχνει την πλήρη αναξιοπιστία της κυβέρνησης

29.06.2016 19:08
Κουμουτσάκος: Η επιστολή της Cosco δείχνει την πλήρη αναξιοπιστία της κυβέρνησης - Media

 

 

 

Πυρά κατά της κυβέρνησης εκτόξευσε για ακόμα μια φορά ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή την επιστολή της Cosco που είδε το φως της δημοσιότητας:

“Για μια ακόμα φορά, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ακολουθεί τον ολισθηρό δρόμο του “άλλα λέμε, άλλα συμφωνούμε, άλλα ψηφίζουμε”. Η επιστολή κόλαφος της Cosco δείχνει σε όλο της το μεγαλείο την πλήρη αναξιοπιστία της Κυβέρνησης.

Η σταθερή αυτή πολιτική αναξιοπιστίας διώχνει και θα συνεχίσει να διώχνει επενδύσεις, την ώρα που η ελληνική οικονομία τις έχει ζωτική ανάγκη.

Αλήθεια, ποιος θα εμπιστευτεί αυτήν την Κυβέρνηση, εντός και εκτός Ελλάδας; Η χώρα δεν αντέχει και άλλους διασυρμούς από την σημερινή Κυβέρνηση. Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από τον υπουργό του κ. Δρίτσα. Οφείλουν άμεσα να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους», ανέφερε ο κ. Κουμουτσάκος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:33