search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:37
MENU CLOSE

Νέα έκπληξη από τον Μπόρις Τζόνσον – Δεν θα διεκδικήσει την ηγεσία των Συντηρητικών

30.06.2016 11:21
Νέα έκπληξη από τον Μπόρις Τζόνσον - Δεν θα διεκδικήσει την ηγεσία των Συντηρητικών - Media

Εξέπληξε το πολιτικό σύμπαν της Βρετανίας για άλλη μία φορά ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον. 

 

Εξέπληξε το πολιτικό σύμπαν της Βρετανίας για άλλη μία φορά ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον. Ο Τζόνσον στο τέλος της ομιλίας του, κατά την οποία περιέγραφε την ατζέντα που πρέπει να ακολουθήσει ο επόμενος πρωθυπουργός για τη μείωση των ανισοτήτων και την ανάπτυξη των ευκαιριών, τόνισε ότι δεν θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος.

 

«Θα πρέπει να σας πω, φίλοι μου, που περιμένατε ειλικρινά το αποκορύφωμα αυτής της ομιλίας, έχοντας συμβουλευτεί τους συνεργάτες μου και με βάση τις συνθήκες στο κοινοβούλιο, έχω καταλήξει ότι το πρόσωπο (που θα ηγηθεί του κόμματος) δεν μπορεί να είμαι εγώ», είπε ο Τζόνσον.

«Ο ρόλος μου θα είναι να δίνω κάθε πιθανή στήριξη στην επόμενη διοίκηση των Συντηρητικών για να  διαβεβαιώσω ότι το κόμμα θα εκπληρώσει την εντολή που πήρε από τους πολίτες από το δημοψήφισμα και να υπερασπιστώ την ατζέντα στην οποία πιστεύω και επικεντρώνει στους ξεχασμένους πολίτες αυτής της χώρας».

Ο πρώην δήμαρχος του Λνδίνου κατέληξε τονίζοντας ότι «εάν το κάνουμε αυτό, εάν επενδύσουμε στα παιδιά μας και βελτιώσουμε τις πιθανότητες της ζωής του, εάν συνεχίσουμε να τροφοδοτούμε με καύσιμα τις μηχανές της κοινωνικής κινητικότητας, εάν χτίσουμε πάνω στην κληρονομιά του Κάμερον, εάν επενδύσουμε στις υποδομές και εάν ακολουθήσουμε με λογική, την προσέγγιση των Συντηρητικών για ένα έθνος, μία προσέγγιση που είναι ταυτόχρονα υπέρ της μείωσης των φόρων και υπερ της επιχειρηματικότητας, τότε πιστεύω ότι αυτή η χώρα μπορεί να κερδίσει και να γίνει καλύτερη και πιο θαυμάσια και ναι, πιο σημαντική από κάθε άλλη χρονική περίοδο».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:34