search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:42
MENU CLOSE

Η «απλή αναλογική» του Λεβέντη και ο… «απλός» Θεοχαρης

30.06.2016 18:36
Η «απλή αναλογική» του Λεβέντη και ο… «απλός» Θεοχαρης - Media

 

Μπορεί εντός της Ολομέλειας το ενδιαφέρον να μονοπωλεί η συζήτηση για την κύρωση της παραχώρησης του ΟΛΠ στην Cosco ωστόσο άπαντες στην Βουλή βρίσκονται εν αναμονή της κατάθεσης του εκλογικού νόμου. Αρμόδια κυβερνητικά χείλη μάλιστα έχουν διαμηνύσει ότι αυτό θα γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Οι συζητήσεις και τα πηγαδάκια μεταξύ των βουλευτών όλων των κομμάτων, τόσο στο καφενείο όσο και στο περιστύλιο της Βουλής, είναι φυσικό να περιστρέφονται γύρω (και) από αυτό το θέμα. Ακόμα και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην ομιλία του στον επικείμενο εκλογικό νόμο λέγοντας πως «κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύει γιατί η χώρα δεν χρειάζεται αλλαγή του εκλογικού νόμου, αλλά χρειάζεται εκλογές για να δοθεί ένα οριστικό τέλος στην αβεβαιότητα».

Ενδεικτικό, λοιπόν, του ζωηρού ενδιαφέροντος γύρω από την, αναμενόμενη, κυβερνητική πρόταση για τον εκλογικό νόμο είναι η τυχαία συνάντηση στον διάδρομο έξω από την Ολομέλεια του Βασίλη Λεβέντη και του ανεξάρτητου, πλέον, βουλευτή Χάρη Θεοχάρη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατευθυνόταν στην Ολομέλεια όταν «έπεσε» επάνω στον Χάρη Θεοχάρη. «Δεν πιστεύω να ψηφίσεις την απλή αναλογική», κοντοστάθηκε και ρώτησε στο «πόδι» ο Βασίλης Λεβέντης. «Εγώ είμαι απλός άνθρωπος» απάντησε με την μια ο ανεξάρτητος βουλευτής και συνέχισαν αμφότεροι χαμογελαστοί τον δρόμο τους…  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:42