search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:46
MENU CLOSE

Δείτε πώς είναι σήμερα ο ξανθός Γερμανός πρίγκιπας της Έλενας Ναθαναήλ (Photos)

01.07.2016 13:24
Δείτε πώς είναι σήμερα ο ξανθός Γερμανός πρίγκιπας της Έλενας Ναθαναήλ (Photos) - Media

Υποδυόταν τον Γερμανό πρίγκιπα, ο οποίος ερωτεύτηκε τρελά μια ξεναγό, την Έλενα Ναθαναήλ, στην ταινία «Επιχείρηση Απόλλων» του 1968.

 

Υποδυόταν τον Γερμανό πρίγκιπα, ο οποίος ερωτεύτηκε τρελά μια ξεναγό, την Έλενα Ναθαναήλ, στην ταινία «Επιχείρηση Απόλλων» του 1968.

Ο Τόμας Φριτς είχε «κάψει» πολλές καρδιές του γυναικείου κοινού στην Ελλάδα με τα γοητευτικά γαλάζια μάτια του.

Πλέον, ο ηθοποιός είναι 72 ετών και παραμένει γοητευτικός. Έχει αγοράσει ένα σπίτι στη Μύκονο, όπου περνάει ευχάριστα στις διακοπές του.

Η καριέρα του χτίστηκε πάνω σε μεταγλωττίσεις ταινιών και σήριαλ.

Όταν η Έλενα Ναθαναήλ έφυγε από τη ζωή, ο Φριτς δήλωσε στο περιοδικό «Λοιπόν»:

«Έχω λυπηθεί πάρα πολύ με την απώλειά της. Για μένα η Έλενα σήμαινε πολλά και ας είχα να τη δω πολλά χρόνια! Από την πρώτη στιγμή που τη συνάντησα εντυπωσιάστηκα από τα μακριά βελούδινα μαύρα μαλλιά της, το μαύρο σαν κάρβουνο βλέμμα της. Για μας τους Γερμανούς το πρότυπο της μελαχρινής καλλονής είναι το ιδανικό, γιατί είναι σπάνιο. Προερχόταν από εξαιρετική οικογένεια και είχε ευγενή ανατροφή. Όμως, πέρα από την άψογη συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό της, ήταν πολύ ζεστή και φιλική μαζί μου. Μου μάθαινε ελληνικά, μου έδειχνε πράγματα που όφειλα να ξέρω και με καθοδηγούσε. Ήταν ο άνθρωπος που με πήρε από το χέρι και με έκανε να αγαπήσω την Ελλάδα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:46