search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:23
MENU CLOSE

Τι μπορεί να συμβεί όταν η ηλιοθεραπεία πάει στραβά – Μην αφήσετε ποτέ το i-phone στην…κοιλιά σας

01.07.2016 13:37
Τι μπορεί να συμβεί όταν η ηλιοθεραπεία πάει στραβά – Μην αφήσετε ποτέ το i-phone στην…κοιλιά σας  - Media

Τι μπορεί να πάθει κάποιος που ξεχνάει το i-phone του επάνω στην κοιλιά του και κάνει ηλιοθεραπεία; i-burn…

 

Τι μπορεί να πάθει κάποιος που ξεχνάει το i-phone του επάνω στην κοιλιά του και κάνει ηλιοθεραπεία; i-burn…

Ο 29χρονος Ντανιελ, είχε πάει στην Κύπρο διακοπές. Άγγλος καθώς είναι και δεν έχει συνηθίσει στο δυνατό ήλιο της Μεσογείου, μαγεύτηκε από αυτό που ζούσε.

Έβγαλε από το μυαλό του κάθε έγνοια. Μια μέρα χαρούμενος πήγε στην παραλία, όχι για να κολυμπήσει αλλά για να απολαύσει αυτό που δεν βρίσκει στην πατρίδα του. Τον ήλιο.

Φόρεσε τα ακουστικά του i-phone του, έστρωσε την πετσέτα του στην ξαπλώστρα και άφησε τον εαυτό του να ξεχαστεί. Λίγο η μουσική λίγο οι έγνοιες που είχαν αδειάσει από το κεφάλι του, ο Ντάνιελ ξεχάστηκε. Για την ακρίβεια ξέχασε το κινητό του επάνω στην κοιλιά του.

Και ο ήλιος έκαιγε αλλά ο Ντάνιελ δεν έδινε σημασία. Η ηλιοθεραπεία που απολάμβανε δεν μπορούσε εκείνη τη στιγμή να συγκριθεί με τίποτε. Μέχρι που ήρθε η ώρα να σηκωθεί από την ξαπλώστρα. Μετακίνησε το κινητό, έβγαλε τα ακουστικά και υπερήφανος που πήρε χρωματάκι τεντώθηκε και σκέφτηκε πόσο θα τον ζηλεύουν οι φίλοι του στην παμπ, πίσω στην Αγγλία.

Όμως κάτι είχε πάει λάθος. Το κορμί του πήρε μεν ένα χρωματάκι όπως ήθελε ο ίδιος (για την ακρίβεια κοκκίνισε) αλλά στο σημείο που είχε ξεχάσει το κινητό, δεν υπήρχε χρωματάκι. Με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια στάμπα, ένα αποτύπωμα του κινητού σαν τατουάζ, επάνω στο κορμί του.

Βέβαια δεν είναι μόνο ο Ντάνιελ που η ηλιοθεραπεία του άφησε το… αποτύπωμα της επάνω στο κορμί του. Συχνά πυκνά άνθρωποι κυρίως από την υπόλοιπη Ευρώπη που δεν έχουν και τόσο καλή σχέση με τον ήλιο, αποφασίζουν να τσουρουφλιστούν και να δημιουργήσουν… έργα τέχνης επάνω στο κορμί τους.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:23